Οι μπηχτές της Νάταλι Κάκκαβα: «Δεν αντέχουν όλοι την αλήθεια.. Και την πολεμούν..»

Must Read

Σε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα προχώρησε η Νάταλι Κάκκαβα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια ανάρτησε μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει χαμογελαστή και μέσα από το μακροσκελή κείμενο που τη συνόδευε, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για την αλήθεια και την πίστη που πρέπει να δείχνουμε στον εαυτό μας, δεδομένου ότι θα βρεθούν στον δρόμο μας δήθεν φιλίες που θα μας περιμένουν στην γωνία.

«Μην αφήσετε κανένα να σας πάρει το χαμόγελο σας.. Είναι δικό σας και πολλοί το ζηλεύουν.. Γιατί το αληθινό χαμόγελο δεν εξαγοράζεται ούτε με τα χρήματα ούτε με την εξουσία.. Και λάμπει.. Ξεχωρίζει ακόμα και μέσα στη νύχτα.. Κυρίως όμως ξεχωρίζει ανάμεσα στην ψευτιά..

Δεν αντέχουν όλοι την αλήθεια.. Και την πολεμούν.. Προτιμούν το ψέμα και την υποκρισία.. Οτιδήποτε αρκεί να επιβιώσουν στον δικό τους ψεύτικο κόσμο με αυλοκόλακες και δήθεν φιλίες που στο πρώτο στραβοπάτημα περιμένουν στη γωνία.. Όμως εσύ που πιστεύεις σε σένα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να χαμογελάς με την ψυχή σου.. Μόνο έτσι τους υπενθυμίζεις την δυστυχία τους και τους πονάς ακόμα πιο πολύ…

Την αγάπη μου..»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This