Χριστίνα Παππά: «Στο αεροδρόμιο στην Ιταλία, νόμιζα ότι με αναγνώρισαν, αλλά τελικά ήταν κλέφτες»

«είχα πρόταση να μείνω στο Παρίσι, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, αλλά είχα μικρό παιδί»

Must Read

Η Χριστίνα Παππά είχε χτίσει μία πολλά υποσχόμενη καριέρα ως ηθοποιός στην Ιταλία. όμως χρειάστηκε να την αφήσει πίσω της καθώς έπρεπε να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της Δημήτρη, τον οποίο έκανε σε πολύ νεαρή ηλικία.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παππά: «Με καταπίεζαν πολύ οι γονείς μου! Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας» (video)

Για την καριέρα της στο εξωτερικό αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική μίλησε γνωστή ηθοποιός στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και στη συμβουλή που της έδωσε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της.

«Δεν ήταν παιδικό όνειρο να γίνω ηθοποιός, προέκυψε. Όταν ήμουν μικρή είχα έρωτα με την Αλίκη. Και τώρα, αν παίζει ταινία της, δε βγαίνω από το σπίτι. Όταν τη γνώρισα ήταν απίστευτος άνθρωπος. Η Αλίκη μού έλεγε ότι αν σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου, τελείωσες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην Ιταλία έτρωγα τον πρώτο χρόνο πόρτες και μετά ξεκίνησα να παίζω σε σειρές, έκανα ταινίες, με γνώριζε ο κόσμος, πήγαινα σε εκπομπές. Στο αεροδρόμιο στην Ιταλία κάποιοι μου χαμογελούσαν, νόμιζα ότι με αναγνώρισαν, αλλά τελικά ήταν κλέφτες που μου πήραν την τσάντα. Είχα πρόταση να μείνω στο Παρίσι, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, αλλά είχα μικρό παιδί. Είχα στη ζωή μου ευκαιρίες»

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι ο γιος της θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, αποκαλύπτοντας την πρώτη της αντίδραση όταν το έμαθε.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παππά για τη σχέση του γιου της με την Άννα Μπεζάν: «Δεν πίστευα ότι η σχέση τους θα έχει διάρκεια στον χρόνο»

«Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, είναι υπέροχο όμως. Ήδη έχω πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου», δήλωσε η επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This