Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κίνηση ανθρωπιάς σε έναν μικρό θαυμαστή του με κινητικά προβλήματα

Του χάρισε ειδικό ποδήλατο αποκατάστασης!

Must Read

Μαθήματα ανθρωπιάς από ένα «παιδί γενναίο» με «χρυσή» καρδιά. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χάρισε σε έναν μικρό θαυμαστή του με κινητικά προβλήματα ένα ειδικό ποδήλατο αποκατάστασης και αναμένεται σύντομα να τον συναντήσει κι από κοντά. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει δείξει κι άλλες φορές πόσο πολύ ευαισθητοποιημένος είναι σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, ειδικά εκείνα που έχουν ιδιαίτερες ικανότητες. Τα αγαπά, τα σέβεται και στέκεται διακριτικά και αθόρυβα στο πλευρό τους, προσφέροντας με τον τρόπο του και χωρίς να φαίνεται.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του μικρού Γιάννη από το Ωραιόκαστρο, στο Κιλκίς. Ο πιτσιρικάς, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα στην κίνηση, στην ομιλία και την ακοή του, εξέφρασε την επιθυμία ν’ αποκτήσει αυτόγραφο από τον αγαπημένο του τραγουδιστή σε ένα μέλος της Αποστολής Αγάπης. Πρόκειται για μια εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης, που ξεκίνησε αρχικά τη δράση από το Ωραιόκαστρο και πλέον έχει απλωθεί σε ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα. Όταν λοιπόν ο Γιαννάκης, ο οποίος -παρά τα προβλήματά του- τραγουδά και χορεύει τα τραγούδια του Αργυρού με τον δικό ξεχωριστό τρόπο, ζήτησε αυτόγραφο από τον καλλιτέχνη, πέντε άνθρωποι έγιναν… αλυσίδα για την πραγματοποίηση της επιθυμίας του. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος δεν του έστειλε απλώς ένα αυτόγραφο, αλλά έκανε πολλά περισσότερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όταν ο σταρ του πενταγράμμου ενημερώθηκε τι ήθελε ο μικρός θαυμαστής του, ενδιαφέρθηκε να μάθει και τις περαιτέρω ανάγκες του Γιαννάκη! Κάπως έτσι πληροφορήθηκε ότι η ομάδα Αποστολή Αγάπης βρισκόταν σε διαδικασία αναζήτησης ενός ειδικού ποδηλάτου αποκατάστασης που θα έκανε την καθημερινότητα του πιτσιρικά από το Κιλκίς πιο ευχάριστη. Λίγες ημέρες αργότερα ένα μεγάλο πακέτο με ένα ποδήλατο αποκατάστασης, δώρο από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έφτασε στο σπίτι του πιτσιρικά.

Θέλετε και το καλύτερο; Ο γνωστός τραγουδιστής πρόκειται να τον επισκεφτεί κιόλας το επόμενο χρονικό διάστημα για να τον γνωρίσει από κοντά και να πουν κι ένα από τα τραγούδια του παρέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This