Ξαρχάκος με Ηρώ Σαΐα και Πύρρος Δήμας με Αφροδίτη Σκαφιδά βόλτα αγκαζέ στους δρόμους της Αθήνας

Αχ, ο έρως!

Must Read

«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» λέει ο λαός… Και αυτά τα δυο ζευγάρια το αποδεικνύουν περίτρανα! Τι κι αν η διαφορά μεταξύ τους αγγίζει τα 10 ή ακόμη και τα 40 χρόνια; Όταν το αίσθημα είναι δυνατό, τότε έχει και διάρκεια. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε δυο τέτοια ζευγάρια σε εξόδους τους στην Αθήνα, καταγράφοντας κάθε τους κίνηση.

Ο εμβληματικός συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο οποίος είναι 83 ετών, εθεάθη μαζί με τη «μούσα» και σύζυγό του, τη 43χρονη Ηρώ Σαΐα, στο κέντρο της Αθήνας. Η γνωριμία τους έγινε το 2011, με αφορμή το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, στη μουσική σκηνή του Gazarte. Μάλιστα, η συνεργασία τους ήταν τόσο καλή, που τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ο μουσικοσυνθέτης τής πρότεινε να δουλέψουν μαζί στο Ηρώδειο. Η σχέση τους δυνάμωσε και η τρυφερή φιλία έδωσε γοργά τη θέση της στον έρωτα. Το ειδύλλιό τους επισφραγίστηκε με γάμο το 2015 και έναν χρόνο μετά ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους, ο Σταύρος τζούνιορ και η Μαρία Ιζόλδη.

Πιο «φρέσκο» ζευγάρι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφιδά γνωρίζονται μόλις δύο χρόνια, αλλά μοιάζει να είναι μαζί πολύ περισσότερα. Ο 50χρονος ολυμπιονίκης μας και η 40χρόνη personal trainer, που υπήρξε αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, αλλά και παίκτρια του «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία», απαθανατίστηκαν σε βόλτα τους στο Golden Hall. Περπατώντας αγκαζέ έκαναν τις αγορές τους σε καταστήματα του εμπορικού κέντρου, ενώ στη συνέχεια κάθισαν σε μια από τις καφετέριες που βρίσκονται στον χώρο. Φαίνεται, ωστόσο, πως δεν έχουν συνηθίσει ακόμα τους paparazzi και, μόλις ο Πύρρος αντιλήφθηκε την παρουσία του, τράβηξε κάπως αμήχανα το χέρι του από την Αφροδίτη και προχώρησε μπροστά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This