Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ: «Λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι»

Must Read

Η Μαρία Αντωνά όταν άκουσε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να υπαινίσσεται πως έχει δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ του συντρόφου της Άρη Σοϊλέδη και της συμπαίκτριάς του στο Survivor, Σοφιάνας Αβραμάκη, προσπάθησε να κρατήσει ένα επίπεδο και να μην δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα.

Ο make up artist όμως συνεχίζει να αφήνει αιχμές για την σχέση του ποδοσφαιριστή και της φυσικοθεραπεύτριας με την δημοσιογράφο να μην μπορεί να κρατηθεί και να απαντάει μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πως: «Θα ετοιμάσω βαλιτσούλες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνο να αυτοκαλεστώ και να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν.

Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί, στη δουλειά της, την ψυχολογία της.

Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This