Survivor – Τζο Μαριδάκη: «Η Ασημίνα μου είχε πει ότι η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη»

Must Read

Φωτιές έχει ανάψει στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τις αιχμές που έχει αφήσει περί ειδυλλίου μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάνας Αβραμάκη. Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει βάλει φιτιλιές στην σχέση του ποδοσφαιριστή με την Μαρία Αντωνά αφού η δημοσιογράφος έχει εμπιστοσύνη στον σύντροφό της.

Υπάρχει όμως ακόμη μία παίκτρια που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ερωτική διάθεση κυρίως από την μεριά της Σοφιάνας. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Love it» η Τζο Μαριδάκη, η οποία αποχώρησε από το reality επιβίωσης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου της εξομολογήθηκε πως η Σοφιάνα της είχε εκμυστηρευτεί πως βλέπει ερωτικά τον Άρη.

«Ο Άρης δεν με πλησίασε, κοιτάει μόνο το συμφέρον του, δεν τον νοιάζει για τους άλλους. Θέλει να κάνει κουμάντο και στις δύο ομάδες, στήνει τις ψηφοφορίες και συμβουλεύει τους φίλους του για το πώς θα κινηθούν για να διώξουν παίκτες. Στον αγωνιστικό χώρο είναι πάντα εριστικός, ειρωνικός και έχει πολύ κακή συμπεριφορά. Έκανε πολλές επιθέσεις στην Ασημίνα και στην Σταυρούλα για αν τις μειώσει γιατί είναι καλές αγωνιστικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Ασημίνα μου είχε πει ότι η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη και της άρεσε. Τώρα ποιον να πιστέψω από εκεί μέσα δεν ξέρω, δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Η Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει από τότε που κάνουν παρέα μαζί του, έχουν γίνει πιο ειρωνικές και επιθετικές και τρέφουν έχθρες και κακεντρέχειες»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This