Η Μαρία Αντωνά απάντησε στις αιχμές του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον πιο σωστό τρόπο

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ mε τον εκρηκτικό, θα λέγαμε, χαρακτήρα του, έχει προκαλέσει την οργή των παικτών του Survivor.

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει τους παίκτες του reality επιβίωσης να δυσφορούν με τον make-up artist καθώς δημιουργεί συνέχεια ίντριγκες.

Η παραμονή του στο παιχνίδι μάλιστα δυσαρέστησε τους χρήστες του Twitter, κάνοντας λόγο πώς το παιχνίδι είναι στημένο. Ωστόσο ο εν λόγω παίκτης φαίνεται πως έχει κοινό να τον υποστηρίζει. Aνάμεσά τους και η Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Espresso, ισχυρίστηκε πως οι συμπαίκτες του πολύ στενού της φίλου, του κάνουν χυδαίο bullying επειδή τον ζηλεύουν.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Όταν η Άννα Βίσση προσπαθούσε να τον κατεβάσει άρον άρον από την πίστα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όμως έγινε για άλλη μία φορά θέμα προς συζήτηση με τις αιχμές που άφησε περί ειδυλλίου ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και στη Σοφιάνα Αβραμάκη, την ώρα μάλιστα που η σύντροφος του ποδοσφαιριστή Μαρία Αντωνά ετοιμάζει το γάμο τους.

Για τις εικασίες του make up artist μίλησε ο ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος, μέσα από την εκπομπή «Happy Day», πέρασε στην αντεπίθεση.

«Όσοι το βλέπουν, βλέπουν και τη σχέση του Άρη με όλους, δεν διαχωρίζει κάποιον. Ούτε γελάκια, ούτε χαμογελάκια, ούτε τίποτα… Σε τραβάνε 300 κάμερες… Εγώ πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να μείνει ο Εμμανουήλ μέσα είναι αυτός, να δημιουργήσει reality… Εγώ από αυτά που βλέπω και διαβάζω στα social, βλέπω ότι άπαντες τον κράζουν.

Είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει με το θάρρος της γνώμης του και λέει αυτά που λέει ενώ αποδεδειγμένα έχει πει ψέματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εδώ θίγονται ονόματα και υπολείψεις. Να πάω να παντρευτώ και να λέει ο άλλος στο Πανελλήνιο ότι χαριεντίζομαι.. Μιλάμε για τον κολλητό και κουμπάρο μου. Πως να το πάρω; Πως άφησαν να βγει αυτό στον αέρα; Αυτό το προϊόν; Το να ευτελίζεις τόσο πολύ ένα προϊόν; Nα θίγεις υπολείψεις;

Tα παραδείγματα από άλλες χρονιές με την τοξικότητα που βγάζει και δεν έχει αποτέλεσμα δεν τα βλέπουν; Τη Μαρία όσο την άκουσα, είναι πάρα πολύ κουλ. Δε θέλω να μιλήσω όμως για τη Μαρία, το κορίτσι έχει βήμα αν θέλει να μιλήσει μπορεί να το κάνει. Εγώ όσο μιλήσαμε την άκουσα κουλ και συνειδητοποιημένη. Τώρα από την άλλη εγώ, αν ήμουν ο Άρης – γιατί ο Άρης θα τα μάθει αυτά- εύχομαι όταν βγει να κάνει αυτά που πρέπει».

Την δική της απάντηση όμως έδωσε και η Μαρία Αντωνά, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή δημοσιογράφος θέλοντας να δείξει ανωτερότητα, απέφυγε να κακολογήσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τονίζοντας όμως πως στην σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

«Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό reality. Εμένα η ζωή μου δεν είναι reality. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This