Γρηγόρης Λέων: «Στο σχολείο, μού έλεγαν τι ωραία μαλλιά που έχω, τώρα τους λέω πως με γκαντέμιασαν»

Must Read

Ο Γρηγόρης Λέων έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Ο ιατροδικαστής, που δίνει στις τηλεοπτικές εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου την επιστημονική του γνώση σχετικά με τον θάνατο των μικρών κοριτσιών, αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στις άγνωστες πτυχές για εμάς του εαυτού του αλλά και στην οικογένειά του.

Στην ερώτηση αν υπερασπίζεται την γνώμη του με κάθε τίμημα απάντησε πως: «Τα πάντα τα ζυγίζω και βλέπω ποιό είναι το κοινωνικό όφελος σε σχέση με εμένα προσωπικά. Νομίζω καταφέραμε και απελευθερώσαμε ανθρώπους που είχαν να συνεισφέρουν στο θέμα της Πάτρας. Εάν φοβόμουν δεν θα ήμουν ιατροδικαστής. Δεχόμουν ανακοινώσεις ακόμα και από συνάδελφους. Υπήρξαν και υπερβολές με ανώνυμα τηλεφωνήματα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε την πρώτη φορά που μπήκε στο νεκροτομείο. «Την πρώτη φορά στο νεκροτομείο ακούς περίεργους ήχους, κάποιοι φοιτητές αντιδρούν ιδιαίτερα άσχημα. Το μόνο δύσκολο στην δουλειά μας είναι όταν για παράδειγμα ξυπνήσει ο γιος μου και βλέπει τα βιβλία ιατροδικαστικής. Ο γιος μου φοβάται λιγότερο τις ιατροδικαστικές φωτογραφίες από την γυναικά μου».

«Η σύζυγός μου στην αρχή σίγουρα λόγω επαγγέλματος δεν θα με είδε και πολύ θετικά. Μετά την ενθουσίασε μάλλον. Είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι με την γυναίκα μου, γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Δεν έχασα ευκαιρία, ζήτησα τηλέφωνο, ήμουν μαχητής. Στον γιο μου, που είναι 10 χρόνων, δυστυχώς έχει αρχίσει να του αρέσει το επάγγελμα μου», είπε για την γνωριμία του με την σύζυγό του.

Όσον αφορά το γεγονός ότι έχασε την πλούσια κόμη του σχολίασε πως: «Στο σχολείο, μού έλεγαν τι ωραία μαλλιά που έχω, τώρα τους λέω αστειευόμενος πως με γκαντέμιασαν».

Για τον ρόλο που παίζει το χιούμορ στη ζωή του δήλωσε πως: «Ότι αστείο λέω, το αισθάνομαι. Δεν λέω κάτι προσποιητά ή φτιαχτά. Βγαίνει μέσα από την ψυχή μου και είναι πάντα καλοπροαίρετο το χιούμορ μου. Δεν έχω σκοπό ποτέ μέσω του χιούμορ να πω κάτι πολύ κακό, να περάσω ένα μήνυμα ναι αλλά αν θέλω να πω κάτι σοβαρό, προφανώς το χιούμορ μπαίνει στην άκρη.

Κάποιος που δε με ξέρει μπορεί να με παρεξηγήσει ειδικά όταν αρχίζω το χιούμορ του ιατροδικαστή το οποίο κάποιες φορές κι εγώ καταλαβαίνω ότι δεν είναι τόσο καλό. Όταν για παράδειγμα με ρωτάνε πως πάει η δουλειά, κάποιες φορές λέω, “ψόφια πράγματα”. Αυτό σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This