Γιώργος Χρυσοστόμου: «Με τάραξε, αρρώστησα, άρχισα να τρέμω! Δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση»

Ο ηθοποιός μιλάει για την επιστολή που έγραψε για το ΣΕΗ και δεν την έστειλε ποτέ...

Must Read

Ένας από τους ηθοποιούς που έχει βιώσει άσχημη συμπεριφορά από άνθρωπο του χώρου και δεν έχει γίνει γνωστό, είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως είχε γράψει μία επιστολή για το ΣΕΗ αναφορικά με την τραυματική εμπειρία που βίωσε την οποία όμως δεν τόλμησε να στείλει.

«Με συνεπήρε τότε ένα πράγμα που με τάραξε, θυμήθηκα, έγραψα, αρρώστησα που το διάβασα… άρχισα να τρέμω. Το φωτογράφησα, το έστειλα σε δέκα φίλους να δω αντιδράσεις, δεν πήρα αυτό που ήθελα, το φύλαξα τρεις μέρες και μετά το έσκισα.

Μιλούσα για μια προσωπική εμπειρία με έναν άνθρωπο που φερόταν άσχημα σε όλους. Είχαμε συντονιστεί 2-3 άτομα που είχαμε περάσει το ίδιο. Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει στον χώρο. Δεν έχουμε συνεργαστεί έκτοτε και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τον έχω συναντήσει αλλά δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό, αυτός θα σου πει δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σου πει ότι είναι μέρος της δουλειάς και θα επιχειρηματολογήσει κιόλας», εξήγησε.

«Είπα ότι εγώ αυτή τη συμπεριφορά δεν την θέλω, με αφορμή αυτόν. Οπότε δεν την επιτρέπω ούτε να συμβαίνει μπροστά μου σε άλλους πλέον», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This