Η Καζαριάν θυμήθηκε ξαφνικά… όσα ήθελε να πει

Must Read

Πολύ καλογραμμένη η μακροσκελής απάντηση της Ειρήνης Καζαριάν που ανήρτησε στο Instagram, ως «απάντηση» σε όλους τους «κακοπροαίρετους», επικριτές που τόλμησαν να την πιάσουν στο στόμα τους.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η δεσποινίδα Καζαριάν θα παίξει στην παράσταση «Κούκλες», η οποία βασίζεται στο θεατρικό έργο «Κουκλόσπιτο» του Ερρίκου Ιψεν, μια παράσταση που διαφήμισαν με τον πιο «φτηνό» τρόπο, δυστυχώς από δήθεν εναλλακτικούς σκηνοθέτες.

Αφού λοιπόν ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για τις πρόβες, γνωρίζοντας ότι η παρουσία της Καζαριάν θα σχολιαστεί και, προφανώς, θα παραχωρήσει συνέντευξη, όχι απλά δεν φρόντισαν να μάθει τρεις γραμμές κείμενο και τι αντιπροσωπεύει ο ρόλος της, αλλά την παρότρυναν και να ειρωνευτεί τους δημοσιογράφους, όταν ξέχασε τα λόγια της.

Μια βδομάδα μετά η «μοντέλα – ανερχόμενη ηθοποιός»  δημοσιεύει ένα κείμενο με ύφος θυματοποιημένου φιλόσοφου. Η Καζαριάν που, όπως έχουμε δει στους δέκτες μας, με το ζόρι αρθρώνει πρόταση… πέντε λέξεων με σωστή σύνταξη!

Ο μάνατζερ της ήταν σε άδεια τόσες μέρες ή φιλοτιμήθηκε κανένας γνωστός της να την  «ξελασπώσει», συντάσσοντας το εν λόγω κείμενο;

Ή μήπως ο σκηνοθέτης της παράστασης έχει κακή στρατηγική του μάρκεντιγνκ και βρήκε αφορμή να διαφημίσει την παράστασή του «θυματοποιώντας» μια άσχετη μοντέλα που είναι γνωστή στο ευρύ κοινό;

«Όπου τη βρείτε βανδαλίστε τη» έγραψε ο σκηνοθέτης της παράστασης και πόσταρε την αφίσα της παράστασης, μετά το κείμενο που έγραψε η Καζαριάν σε μια κρίση λογοτεχνικού «οίστρου».

Ποιος ευθύνεται για την προώθησή της στον βωμό του δημόσιου εξευτελισμού, τελικά; Μήπως είναι περιττό να αναφέρουμε ότι, όσα πρόσωπα αναζητούν το δημόσιο ενδιαφέρον και εκτίθενται, θα κριθούν από το κοινό για όσα ισχυρίζονται ότι υπηρετούν;

Mήπως αυτοί που βλέπουν σεξισμό πίσω από κάθε κριτική, είναι τελικά εκείνοι που τον υποθάλπουν;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This