Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υπόκλιση στα social media από διασήμους και μη για την απόφασή της να δείξει δημόσια το πρόσωπό της

Must Read

Ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης έχει εκδηλωθεί στα social media προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά τη γενναία απόφαση της 35χρονης κοπέλας να αποκαλύψει πρώτη φορά δημόσια το πληγωμένο από το βιτριόλι πρόσωπό της!

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος, αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που δύο χρόνια τώρα γίνατε η δύναμή μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα» έγραψε και εκατοντάδες χρήστες έσπευσαν να τη συγχαρούν για το θάρρος της, μεταξύ αυτών και επώνυμοι της εγχώριας showbiz!

«Πόση ομορφιά και δύναμη κρύβεται μέσα σου» ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ, που στάθηκε φύλακας άγγελος στην Ιωάννα, ενώ η δημοσιογράφος του Kontra Channel Νατάσα Γιάμαλη έγραψε στο προφίλ της στο twitter: «Μεγαλώσαμε ακούγοντας για “παντελονάτες” συμπεριφορές και “αντρίκιες” κουβέντες, για εκκλήσεις να συζητήσουμε “σαν άντρες”… Το θάρρος ήταν για καιρό συνυφασμένο με την ανδρεία. Το ίδιο και η ειλικρίνεια. Η Ιωάννα βγάζει τη μάσκα της μπροστά στον φακό κι έρχεται να επισφραγίσει πως και το θάρρος και η ειλικρίνεια καμία σχέση δεν έχουν με το παντελόνι ή το φύλο. Η Ιωάννα λυτρώνει και λυτρώνεται. Και την ευχαριστούμε».

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε τη φωτογραφία που δείχνει την 35χρονη να αποκαλύπτει το πρόσωπό της, μαζί με τη λέξη «Δύναμη», ενώ η παρουσιάστρια του Alpha Κατερίνα Καινούργιου έγραψε «Συγχαρητήρια, κορίτσι μου».

Συγκινητικά ήταν και τα μηνύματα του απλού κόσμου, που ένιωσε την ανάγκη να συμπαρασταθεί στην Ιωάννα: «Δεν χρειάζεται να μας ξανασυστηθεί η #Ιωάννα_Παλιοσπύρου. Η μάσκα που φορούσε δεν έκρυψε ποτέ την αλήθεια της. Επειδή όμως αυτό το ταξίδι έχει μακρύ δρόμο ακόμη, ας γίνει ο καθένας από εμάς το λιθαράκι για να στρωθεί γρηγορότερα ο μαραθώνιος της αποκατάστασής της» έγραψε ένας χρήστης του twitter, ενώ άλλος ανέφερε: «Αυτή είναι… γενναία και όμορφη. Η Ιωάννα #Παλιοσπύρου έκανε τον φόβο της Ελπίδα. Τον θυμό της Κίνητρο. Τα “γιατί” της έγιναν όλα “διότι”. Τα στερεότυπα μοχλός ανατροπής. Μία άλλη διάσταση στη συγχώρεση. “Περπατά” δίπλα σε ό,τι την πλήγωσε και όχι πίσω του. Με το κεφάλι ψηλά. Μόνο σεβασμό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This