Συγκλονίζει ο Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατο της γυναίκας του: «Πέθανε στα χέρια μου κυριολεκτικά»

Must Read

Ο Γιάννης Βογιατζής έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στη χρυσή εποχή του κινηματογράφου.

Ο ρόλος που τον καθιέρωσε ήταν αυτός του Μικέ, λόγω της φράσης που επαναλάμβανε συνεχώς, η οποία ήταν η εξής: «Σας χαιρέτησα; Δεν σας χαιρέτησα. Χαίρετε, τι κάνετε, καλά ευχαριστώ», ενώ υπήρξε ο ιδανικός παρτενέρ της Ρένας Βλαχοπούλου για πολλά έτη σε μία σειρά από ταινίες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει παίξει σε περισσότερες από 65 ταινίες, είτε ως πρωταγωνιστής είτε σε δευτερότριτους ρόλους.

Για την πολυετή καριέρα του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον άνθρωπο που τον στηρίζει και σε κάθε του βήμα και αυτή δεν ήταν άλλη από την αλήστου μνήμης σύζυγος του για την οποία μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Ευτύχησα να έχω μια σπουδαία οικογένεια. Πάρα πολύ σπουδαία κι από πατέρα, κι από μητέρα, κι από τον αδερφό μου τον Γιώργο που χάσαμε νωρίς και μετά που παντρεύτηκα. Ήμουν ευτυχισμένος. Ποτέ δεν είχα αυτό που έχουν πολύ, δυσκολίες, το δηλητήριο. Τα είχα λύσει όλα λέγοντας πάντα την αλήθεια. Ήμουν ήσυχος, ήρεμος και είναι πολύ απλό πράγμα. Η αλήθεια πραγματικά λυτρώνει.

Η απουσία της γυναίκας μου είναι σημαντική τα τελευταία χρόνια. Πέθανε στα χέρια μου κυριολεκτικά. Έκανα πρόβα και παράσταση την ίδια μέρα γιατί ήξερα ότι αυτό ήθελε και αυτό ήθελε για μένα όχι μόνο για την ίδια. Με στήριζε πάντα. Αν δεν είχα αυτή τη γυναίκα, ίσως να μην είχα κι αυτή, την όποια, καριέρα έκανα. Νομίζω ότι τώρα πια που είμαι κι εγώ σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω… Με όλη μου την αγάπη και το σεβασμό στο όνομά της γιατί υπήρξε μια κυρία ανεπανάληπτη. Θα υπάρχουν πολλές κυρίες όμως εγώ, μια γνώρισα και μια λάτρεψα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This