Χαμός με το τρολάρισμα του Ζάχου στον Σάκη Ρουβά

Ο ταλαντούχος performer μιμήθηκε τον Σάακη δίνοντας detox συμβουλές

Must Read

Κάν’ το όπως ο Σάκης Ρουβάς και… γίνε viral όπως ο Διονύσης Ζάχος! Τελικά ο σταρ από την Κέρκυρα έχει πολύ χιούμορ, σε σημείο που απολαμβάνει ακόμη και να τρολάρει τον εαυτό του!

Αυτό ακριβώς έκανε, εντοπίζοντας στο Instagram ένα σατιρικό βίντεο που δημιούργησε για τον ίδιο ο ταλαντούχος performer, ο οποίος τον μιμείται καταπληκτικά.

Ηταν πριν από δυο τρεις μέρες όταν ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στα social media ένα βίντεο με detox συμβουλές για τους followers του μετά το Πάσχα.

Σε αυτό ο τραγουδιστής εμφανίζεται να τρώει άγρια σπαράγγια που προηγουμένως έχει βράσει, αλλά και να πίνει τον ζωμό τους μαζί με λίγες σταγόνες λεμόνι. Τι ήταν να το δει ο Ζάχος; Εκανε ακριβώς το ίδιο μιμούμενος τον τραγουδιστή και, παρόλο που δεν τον tag-αρε στο Instagram, το βίντεό του έγινε viral φτάνοντας ως τον Ρουβά, ο οποίος το αναδημοσίευσε με φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This