H Μάρθα Βούρτση του «Survivor»! Η lifestyle διαδρομή της Ανδριώτου μέχρι το δακρύβρεχτο δράμα της στο reality επιβίωσης

«Και πολύ κλάμα η Βρισηίδα, ρε παιδάκι μου...»! Δεν σταματάει να... βρέχει στον Αγιο Δομίνικο από τα δάκρυα της Ανδριώτου

Must Read

«Και πολύ κλάμα η κυρία, ρε παιδάκι μου…» έλεγε κάποτε ο αξέχαστος Χάρρυ Κλυνν. Μια ατάκα που φαίνεται να ταιριάζει «γάντι» στη Βρισηίδα Ανδριώτου, ίσως την πιο κλαψιάρα παίκτρια που πέρασε ποτέ από το ελληνικό «Survivor». Κλαίει όταν δεν βρίσκει στόχο στον στίβο μάχης, κλαίει όταν είναι υποψήφια προς αποχώρηση, κλαίει με μαύρο δάκρυ όταν η ομάδα της χάνει ασυλίες και έπαθλα, κλαίει, κλαίει, κλαίει…

Αφού στο twitter την έχουν πάρει χαμπάρι, πλέον, και την αποκαλούν «Μάρθα Κλάψα», αντλώντας φυσικά την έμπνευσή τους από τη «βασίλισσα» του ελληνικού κινηματογραφικού μελοδράματος Μάρθα Βούρτση. Ωστόσο, η 25χρoνη Βρισηίδα, η οποία βρίσκεται στον Aγιο Δομίνικο από τα τέλη του 2021, δεν τα παρατάει ποτέ. Μπορεί να έχει γεμίσει κουβάδες ολόκληρους με τα δάκρυά της τόσον καιρό, όμως έχει αποδειχτεί εξαιρετικά δυναμική σε αγωνιστικό επίπεδο. Με άλλα λόγια, είναι μια αληθινή survivor και το έχει αποδείξει.

Χορός και μόδα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά και έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Παρ’ όλα αυτά δεν ασχολήθηκε ποτέ με το συγκεκριμένο αντικείμενο, αφού ο χορός και η μόδα τράβηξαν το ενδιαφέρον της από νεαρή ηλικία. Ειδικά η μόδα είναι το στοιχείο της, γι’ αυτό πήρε μέρος και στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks», όπου κατάφερε να προχωρήσει αρκετά στο διαγωνιστικό κομμάτι. Παράλληλα αύξησε τους followers της στο Instagram, όπου δραστηριοποιείται επίσης ως influencer και πλέον απαριθμεί σχεδόν 150.000.

Στο reality μόδας του Σκάι γνωρίστηκε με την Ιωάννα Τούνη, με την οποία δεν άργησαν να γίνουν «αυτοκόλλητες», βάζοντας… φωτιά στους αρσενικούς followers τους στο Instagram με τις κοινές hot φωτογραφίες που πόσταραν. Τίποτα δεν φαινόταν ικανό τότε να ταράξει τη σχέση των δύο φιλενάδων. Κι όμως, μια ιστορία revenge porn, που ήρθε στο φως με πρωταγωνίστρια την Τούνη, ανέτρεψε εντελώς τα δεδομένα. Ένας άντρας από το παρελθόν της Ιωάννας άφησε να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από σεξουαλική τους συνεύρεση τη στιγμή που εκείνη είχε αρχίσει να εξελίσσεται σταδιακά στο «χρυσό» κορίτσι του Instagram που είναι σήμερα. Τον ίδιο άντρα φέρεται ότι προσέγγισε αργότερα η Βρισηίδα, ενώ γνώριζε την ιστορία του revenge porn, και βγήκε ραντεβού μαζί του, κάνοντας την Ιωάννα να τη διαγράψει οριστικά από τη ζωή της, αρνούμενη να δεχτεί κάθε ισχυρισμό που προέβαλε τότε η σημερινή παίκτρια του «Survivor» προς υπεράσπισή της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου διαθέτει «περγαμηνές» και στο μόντελινγκ, αφού τον Σεπτέμβριο του 2020 διαγωνίστηκε στα πανελλήνια καλλιστεία GS Hellas, όπου κατέκτησε τον τίτλο της GS Αφροδίτη. Τον περασμένο Νοέμβριο εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς The Miss Globe 2021, που πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία, κερδίζοντας τους τίτλους The Miss Talent Globe 2021 και 1st Runner Up ως The Miss Bikini Globe 2021. «Είμαι πολύ χαρούμενη και συνάμα υπερήφανη που ως Ελληνίδα κατάφερα να διακριθώ σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό ομορφιάς, όπως το The Miss Globe 2021, και να φέρω την Ελλάδα μας στο προσκήνιο των διεθνών σκηνών ομορφιάς» είχε δηλώσει τότε, λίγο πριν αποδεχτεί την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί να δοκιμάσει τις αντοχές της στην επιβίωση κάτω από δύσκολες συνθήκες στο άγριο reality του Σκάι.

Όταν έγινε γνωστή η συμμετοχή της, κάποιες δυσοίωνες «Κασσάνδρες» προέβλεψαν ότι δεν θα άντεχε για πολύ στην αφιλόξενη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου. Ίσως να μην ήξεραν ότι τέσσερα χρόνια νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2018, η 25χρονη κοπέλα είχε κάνει ένα πραγματικό… test επιβίωσης στην άσφαλτο, όταν μια νταλίκα στην οποία επέβαινε ανετράπη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Το όχημα που ανήκε στη μεταφορική επιχείρηση της οικογένειάς της ήταν φορτωμένο με τζάμια και άρχισε να παίρνει κλίση πριν τουμπάρει. Η παίκτρια του «Survivor» και ο οδηγός του οχήματος πετάχτηκαν έξω και σύρθηκαν στην άσφαλτο, που είχε γεμίσει με σπασμένα τζάμια, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να σωθούν. Έπειτα από κάτι τέτοιο, τι να της πει και ο πιο δύσκολος στίβος μάχης στο reality; Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου υπήρξε αυτό που λέμε «ανοιχτό βιβλίο» από τότε που έγινε γνωστή. Δεν έκρυψε το ειδύλλιο που είχε το 2018 με τον DJ Δημήτρη Δαλάκο, με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ όπου έπαιξε εκείνη. «Είμαι ευτυχισμένη που βρήκα τον Δημήτρη. Από τον ημιτελικό του “My style rocks” είμαστε συνέχεια μαζί» είχε δηλώσει τότε με ενθουσιασμό στην «Espresso».

Ο έρωτάς τους, παρ’ όλα αυτά, δεν κράτησε πολύ και έναν χρόνο μετά η Βρισηίδα έκανε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσιτακλή, από τον οποίο επίσης χώρισε κάποια στιγμή, αφού στο «Survivor» δηλώνει πλέον single.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This