Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω βιώσει τον ανταγωνισμό από άνδρες και γυναίκες»

Must Read

Αναφορά στο εργασιακό bullying που έχει δεχθεί, στον ανταγωνισμό αλλά και στην τρυφερή σχέση με την 4χρονη κόρη του, έκανε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Με την γυναίκα μου συνεργαζόμαστε χρόνια, είναι ένα εκρηκτικό μείγμα. Την ξαφνική αναγνωσιμότητα την αντιμετώπισα πολύ κουλ, κατάλαβα ότι την κάνει το μέσο και όχι εγώ. Γύρναγα από ένα ταξίδι χωρίς χρήματα και ένας λέει ”εσείς δεν είστε;” μου έβγαλαν καμπίνα, μου κέρασαν το δείπνο», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Εγώ είμαι πιο μετρημένος και στη ζωή μου δεν είμαι τόσο εξωστρεφής», αποκάλυψε σχετικά με τον χαρακτήρα του, ενώ έκανε γνωστό ότι έχει πέσει θύμα bullying: «Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω ζοριστεί πολύ. Έχω βιώσει πολύ ανταγωνισμό, από άνδρες και γυναίκες, είμαι ανταγωνιστικός κι εγώ και το εμπνέω».

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την κόρη του και τη σχέση του μαζί της. «Η κόρη μου είναι 4 ετών. Ο ρόλος του πάτερα με έκανε να εκτιμώ τα όρια», δήλωσε κλείνοντας ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This