Ποιος γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: Μου την έχουν πέσει γυναίκες και άνδρες

Must Read

Έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από τα δύο φύλα, και θυμάται πολλές πικάντικες ιστορίες από το καμαρίνι του, με θαυμαστές και θαυμάστριες που του ζητούσαν κάτι παραπάνω από αυτόγραφο…

  • Από την ΚΛ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιάννης Τάσσιος αποκαλύπτει στην «Espresso» τα «περίεργα» που του έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην καριέρα του, αλλά και τον τρόπο που τα αντιμετώπισε!

«Ποιος είναι αυτός που δεν έχει δεχτεί στη ζωή του επίμονο φλερτ, σεξουαλική παρενόχληση ή ανήθικη πρόταση, πολύ περισσότερο δε στη δική μας δουλειά; Εγώ τουλάχιστον δεν αποτελώ εξαίρεση. Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις και από άνδρες και από γυναίκες. Στο καμαρίνι μου, ειδικότερα πιο παλιά, ήταν συχνό φαινόμενο. Το διαχειρίστηκα όπως έπρεπε, σύμφωνα με τα «πιστεύω» μου. Δεν ενέδωσα ποτέ. Με ευγενικό τρόπο, τους κατέστησα σαφές ότι δεν ενδιαφέρομαι. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ τον θαυμασμό, ακόμα και τον υπέρμετρο κάποιες φορές, στο πρόσωπό μου» μας λέει και προσθέτει:

«Όταν είσαι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι αλλιώς τα πράγματα από ό,τι στο ξεκίνημά σου και να αποφεύγεις αυτά που δεν θέλεις. Βέβαια, πρέπει να πω ότι δεν μου συνέβη κάτι παρόμοιο με εργοδότη ή με συνεργάτη, ώστε να υπάρχει το στοιχείο του εκβιασμού και να γίνει αφόρητα πιεστικό. Μόνο όταν πρωτοξεκίνησα, η ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού όπου εμφανιζόμουν ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί μου, αλλά ποτέ δεν έθεσε τέτοιον “όρο” για να δουλέψω».

Ο τραγουδιστής θυμάται με λεπτομέρειες κάποια πολύ «πιεστικά» περιστατικά με… θερμούς έως ξαναμμένους fans του: «Ήρθε ένα βράδυ μια πανέμορφη κοπέλα στο καμαρίνι μου και μου ζήτησε να της υπογράψω πάνω στο στήθος της, το οποίο έβγαλε σε πλήρη θέα. “Γράψ’ το έντονα, να μη φύγει ούτε σε μία εβδομάδα!” μου είπε. Κόλλησα! Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, ένιωσα αμήχανα.Της είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αλλά δεν πτοήθηκε από την άρνηση. Αντιθέτως, από το “σου ζητώ”, πέρασε στο “απαιτώ”. Της δικαιολογήθηκα ότι δεν γράφει το στιλό πάνω στο δέρμα. Άρχισε να με πιέζει και να επιμένει να προχωρήσουμε σε ερωτική συνεύρεση. Τελικά, βγήκα πάλι στην πίστα και έτσι έληξε. Κι άλλα τέτοια, παρεμφερή, περισσότερο ή λιγότερο ζόρικα, μου έχουν συμβεί. Και με άνδρες και με γυναίκες, γιατί έτσι είναι. Όπως μπορεί να αρέσεις σε μια γυναίκα, μπορεί να αρέσεις και σε έναν ομοφυλόφιλο άνδρα. Σε κέντρα διασκέδασης όπου δούλευα, νεαρές και νεαροί έρχονταν με σκοπό να… γνωριστούμε καλύτερα. Εγώ, φυσικά, όπως προείπα, δεν ενέδωσα ποτέ...

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που κάθε Δευτέρα εμφανίζεται στο Jojo στο Μπουρνάζι, μας λέει, τέλος, τι τον θυμώνει, με αφορμή το τραγούδι «Θυμώνω» που κυκλοφορεί από τον Απρίλιο: «Η αχαριστία και το ψέμα».

Ο Γιάννης Τάσσιος

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This