Ντίνος Καρύδης: «Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν “Πεθάνατε κ. Καρύδη”;»

Must Read

Στις αρχές της χρονιάς πολλά δημοσιεύματα θέλανε του Ντίνου Καρύδη να έχει φύγει από τη ζωή. Να σημειωθεί πως μία τέτοια είδηση ήταν η τρίτη φορά που έβγαινε στο φως της δημοσιότητας. Το θλιβερό γεγονός αυτό ωστόσο ήταν για ακόμη μία φορά ήταν ψευδές.

Για τα fake news μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι δημοσιογράφοι τον έπαιρναν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν την είδηση.

«Βούιξε όλη η Ελλάδα, με έπαιρναν τηλέφωνο, έπαιρναν τηλέφωνο τη γυναίκα μου να της που συλλυπητήρια. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν “Πεθάνατε κ. Καρύδη”; Λέω “Όχι. Τα διόδια να πηγαίνουμε ταξίδι τώρα είναι πανάκριβα”», είπε με χιούμορ ο Ντίνος Καρύδης.

Στην συνέχεια αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Ένα βράδυ ανοίγω την πόρτα και ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και τον είπα μπάρμπα και από κάτω γέλασαν και με χειροκρότησαν. Φεύγοντας ήρθε και μου είπε “μην με ξαναπείς μπάρμπα”. Περνάει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και λέει “Τι λες παιδί μου; Δεν ακούς το χειροκρότημα κάτω; Πείτε ό,τι θέλετε”»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This