«Πυρ» Κωστέτσου στη «Μέριλιν» Καρντάσιαν

Έξαλλος ο σχεδιαστής με την τηλεπερσόνα που εμφανίστηκε με το φόρεμα που είχε λανσάρει η Μονρό στα γενέθλια του JFK

Must Read

Σάλος με την Κιμ Καρντάσιαν, με τη χάρη της να φτάνει μέχρι και στη χώρα μας και τον σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο να τα χώνει εν εξάλλω (και δικαίως) στην τηλεπερσόνα-σταρ των reality! Βλέπετε η απόφασή της να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Met Gala με το χρυσό φόρεμα, αξίας σχεδόν 5.000.000 δολαρίων, που είχε φορέσει η Μέρλιν Μονρό στα γενέθλια του JFK προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Πρόκειται για την ίδια τουαλέτα, διά χειρός Ζαν Λουί, με την οποία τραγούδησε η Μέρλιν Μονρό το περίφημο «Happy Birthday, Mr President», το 1962, στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ για τα 45α γενέθλιά του. Το φόρεμα, το οποίο είχε ραφτεί ειδικά για τη θρυλική σταρ και είχε πάνω του πολύτιμους κρυστάλλους, ήταν τόσο στενό, που χρειάστηκε να της το ράψουν λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Madison Square Garden μπροστά σε 15.000 θεατές, ενώ το χρώμα ταίριαζε απόλυτα στον τόνο του δέρματός της. Και μπορεί η μακαρίτισσα Μέρλιν να είχε κλέψει τα φλας, όμως η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να γίνει η αρνητική πρωταγωνίστρια του gala (είναι η σημαντικότερη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση μόδας που διοργανώνεται για τους σκοπούς του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης), με τον Βασίλειο Κωστέτσο να παθαίνει εγκεφαλικά με το που την είδε και να απασφαλίζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media με δύο απανωτές αναρτήσεις: «Πώς μπορείς να καταστρέψεις την εικόνα σου μέσα σε ένα βράδυ! Πολύ απλά! Τολμώντας να διανοηθείς να φορέσεις και να πιστέψεις ότι είσαι μύθος… Δυστυχώς Κιμ… έστω και μετά από 60 χρόνια! Η Marilyn Monroe απέδειξε ότι ήταν είναι και θα είναι το απόλυτο θηλυκό κορμί! Και εσύ απέδειξες πώς ένα φόρεμα με ιστορία μπορεί, δυστυχώς, να μοιάζει με ένα φτηνό κομπινεζόν και πολλά άλλα… Η Μονρόε σε έβαλε στη θέση που σου αξίζει!» έγραψε στο πρώτο του post, αλλα μην μπορώντας να… ηρεμήσει επανήλθε με ένα δεύτερο ακόμη πιο καυστικό: «Κάποιες φορές! Κάποια πράγματα! Δεν έχουν πλάκα! Ούτε αποτελούν τη ροή του συστήματος! Δεν τολμάς να τα αγγίξεις! Απλά είναι ντροπή του συστήματος και “κατάντια” της εποχής μας! Το να τολμάς να συγκρίνεις και να θέλεις να επιβάλεις έναν μύθο της απόλυτης γυναίκας με μια trash icon! Μέχρι εδώ ακούστηκαν τα κόκαλα της Marilyn να τρίζουν και φωνάζουν! Σώστεεε το φόρεμα! Σώστε τοοο! Και, από ό,τι έμαθα πριν από λίγο, έχει γίνει σάλος πώς τόλμησαν οι διαχειριστές της περιουσίας/εικόνας της Marilyn Monroe και επέτρεψαν τον δανεισμό του μυθικού αυτού φορέματος! Που δεν είναι απλά μια βραδινή τουαλέτα που φορέθηκε από την απόλυτη γυναίκα, αλλά εκφράζει μια στιγμή της ιστορίας που άφησε εποχή και σημάδεψε τον πιο διάσημο και δημοφιλή πρόεδρο της Αμερικής».

Η Κιμ Καρντάσιαν, όμως, παρά το κράξιμο που έφαγε και στην Αμερική, το έπαιζε τρελίτσα και σε δηλώσεις της παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να χάσει οκτώ κιλά σε τρεις εβδομάδες για να φορέσει το «ακριβότερο φόρεμα του κόσμου», ενώ για να το αναδείξει όσο το δυνατόν καλύτερα έγινε ξανθιά! «Αυτό είναι το φόρεμα της Μέρλιν. Είναι 60 ετών. Είχα την ιδέα να το φορέσω, να το δοκιμάσω. Ήρθε σπίτι μου με ένοπλους φρουρούς και γάντια. Το δοκίμασα και δεν μου έκανε. Έπρεπε να χάσω οκτώ κιλά»!

Για την ιστορία, η Μέριλιν Μονρό φέρεται ότι είχε πληρώσει 1.440 δολάρια για το φόρεμα και το 1999 οι διαχειριστές της περιουσίας της το πούλησαν σε δημοπρασία. Άλλαξε χέρια ξανά το 2016, όταν αποκτήθηκε αντί 4.800.000 δολαρίων από το Ripley’s Believe It Or Not Museum. Εκεί εκτίθετο, σε μαύρη γυάλινη προθήκη, με ελεγχόμενη θερμοκρασία 20 βαθμών Κελσίου και 40%-60% υγρασία.

Με διαμαντένιο κολιέ 6.600.000 δολαρίων η Ναόμι Κάμπελ

Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του gala κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με υπέροχα σπάνια κοσμήματα. Τις εντυπώσεις έκλεψε το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε, το οποίο ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ, με 37 «λαμπερά, στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant», το οποίο, σύμφωνα με την Jacob & Co., κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6.600.000 δολαρίων.

Η εταιρία, η οποία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει, ανέφερε στο «InStyle» ότι χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί όλα τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων και να το δημιουργήσει.

«Νύφη» Τζένερ, topless Ραταϊκόφσκι

Άλλες γδύθηκαν, άλλες βάφτηκαν, άλλες υπερέβαλαν, όμως καμία τους, όσο κι αν το προσπάθησαν, δεν κατάφερε να βγει από τη «σκιά» της Κιμ Καρντάσιαν. Πρώτες και καλύτερες, οι αδερφές της, Κάιλ Τζένερ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, οι οποίες στην παρθενική τους εμφάνιση στο event κατάφεραν να μπουν στη λίστα των κακοντυμένων, με την Κάιλ να πηγαίνει ντυμένη… νύφη και την Κόρτνεϊ να φοράει ασορτί φούστα με τον σύντροφό της Τράβις Μπάρκερ.

Κάιλ Τζένερ
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον σύντροφό της Τράβις Μπάρκερ

Η Κένταλ Τζένερστάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, φορώντας μια μαύρη τουαλέτα του οίκου Prada, ωστόσο ξάφνιασε με την επιλογή της να βάψει ξανθά τα φρύδια της.

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι, εκκεντρική όπως πάντα, εμφανίστηκε topless, με ένα σχεδόν καρναβαλικό σύνολο, αποτελούμενο από πολύχρωμους λίθους στο επάνω μέρος, ενώ η Κάρα Ντελεβίν επέλεξε επίσης topless look, συνδυάζοντας το κόκκινο Dior κουστούμι της με χρυσό body painting στον κορμό της.

Εμιλι Ραταϊκόφσκι
Κάρα Ντελεβίν

Παραλίγο topless εμφανίστηκε όμως και η Νίκι Μίναζ, η οποία επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα με φτερά του οίκου Burberry, που όμως ήταν ένα νούμερο μικρότερη από το κανονικό στο μπούστο, με αποτέλεσμα το στήθος της να ξεχειλίζει, όπως παραδέχτηκε και η ίδια.

Το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί του gala έκανε και η 19χρονη Λίλα Μος, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κέιτ. Το νεαρό μοντέλο εμφανίστηκε με διάφανη τουαλέτα του οίκου Burberry, κεντημένη με στρας, ενώ η Κέιτ Μος με μαύρη βελούδινη τουαλέτα του ίδιου οίκου.

Κόρη και μαμά, Λίλα και Κέιτ Μος

Το «παρών» ύστερα από 21 χρόνια στο Met Gala έδωσε και η Χίλαρι Κλίντον, η οποία συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Joseph Altuzarra, για να τιμήσει τις γυναίκες που την ενέπνευσαν. Η μπορντό τουαλέτα της είχε έτσι πάνω της κεντημένα τα ονόματα 60 γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της Ελενορ Ρούσβελτ, αλλά και της μητέρας της.

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν αναμφίβολα της οικοδέσποινας Μπλέικ Λάβλι, η οποία φόρεσε δημιουργία Atelier Versace, αλλά και της Κάια Γκέρμπερ, χάρη στην art deco τουαλέτα του Alexander McQueen που επέλεξε, αλλά και του εκπληκτικού χτενίσματός της, με μπούκλες μέχρι το ύψος της μέσης της.

Κάια Γκέρμπερ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This