Γιάννης Βαρδής: «H Πάολα έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί το γνώριζε πριν καν το μάθω εγώ»

«Τους έδωσα κάθε επιλογή, δεν το έκαναν»

Must Read

Αγωγή είχε καταθέσει, πριν δύο χρόνια περίπου, ο Γιάννης Βαρδής εναντίον του Τόνι Μαυρίδη και του Χριστόδουλου Σιγανού διεκδικώντας 100,000 ευρώ, με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού «Περαστική» που ερμηνεύει η Πάολα. Ο γνωστός τραγουδιστής εκτιμάς πως πρόκειται για πιστή αντιγραφή του τραγουδιού «Δεν τελειώσαμε» που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και είχε γράψει ο πατέρας του, Αντώνης. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τελικά απέρριψε την αγωγή του τραγουδιστή.

Για την δικαστική διαμάχη που είχε με την λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε ο Γιάννης Βαρδής στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε να προβεί στη νομική οδό.

«Το κομμάτι αυτό το είχε γράψει ο πατέρας μου και το είχε τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης. Το “Περαστική”. Έμοιαζε πάρα πάρα πολύ το ρεφρέν του με ένα κομμάτι της Πάολας. Πήγαμε στα δικαστήρια. Μου είπε ο δικηγόρος μου ότι μπορώ να το κατεβάσω και την ίδια μέρα. Μίλησα με μουσικολόγο, έβαλε τα μέτρα κάτω του τραγουδιού, ήταν ακριβώς το ίδιο.

Πέρασαν δύο χρόνια, δεν το κατέβασα το τραγούδι γιατί δεν είχα κάτι με την ερμηνεύτρια. Δεν επικοινώνησα με την Πάολα, εκείνη έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί το γνώριζε πριν καν το μάθω εγώ. Μίλησα με την πλευρά της και μου είπαν ότι όντως μοιάζει. Τους έδωσα το δικαίωμα να το διορθώσουν και να το ανεβάσουν αλλιώς. Μου είπαν τότε εντάξει, το κατέβασαν για μία εβδομάδα, υποτίθεται έκαναν κάποιες διορθώσεις και το ανέβασαν ξανά ακριβώς το ίδιο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Eκεί προχώρησα δικαστικά. Τους έδωσα κάθε επιλογή, δεν το έκαναν. Το δικαστήριο έγινε, δεν βγήκε απόφαση, θεωρούν κάποιοι από την άλλη πλευρά ότι έχει βγει κάποια αθωωτική απόφαση. Δεν ισχύει αυτό. Έγινε ένα λάθος στη δικογραφία, λάθος τίτλου του τραγουδιού. Τότε είπε ο δικαστής ότι δεν μπορεί να κάνει εκδίκαση της υπόθεσης και την άφησε στην άκρη. Ήταν λάθος ο τίτλος από τη δική μας πλευρά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This