Ο Κώστας Κωστόπουλος θα κάνει μήνυση στην Έλενα Αθανασοπούλου – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η ηθοποιός

Must Read

Σάλος έχει δημιουργηθεί για ακόμη μία φορά στον καλλιτεχνικό χώρο έπειτα από την καταγγελία της Έλενας Αθανασόπουλου ότι σε ηλικία 21 ετών έπεσε θύμα βιασμού από πασίγνωστο σκηνοθέτη. Η ίδια μάλιστα σε αναρτήσεις που έκανε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ισχυρίζεται πως ο εν λόγω σκηνοθέτης έχει κακοποιήσει και άλλες κοπέλες.

Πρόκειται για τον σκηνοθέτη της πολύ πετυχημένης σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλο. Εκείνος με τη σειρά του, μέσα από τη μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υποστηρίζει πως οι κατηγορίες της 33χρονης πλέον ηθοποιού είναι ψευδής, ενώ νιώθει υποχρεωμένος να ζητήσει την προστασία από τη δικαιοσύνη. Παράλληλα ανακοίνωσε την παραίτησή του από την σειρά του Alpha.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χώρο του θεάτρου και στο κανάλι που προβάλλεται η συγκεκριμένη σειρά. Γι’ αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή «Happy Day», προσπάθησε να διαχωρίσει τη θέση της εκπομπής κρατώντας μία ουδέτερη στάση.

«Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις», σχολίασε ηπαρουσιάστρια.

Η Ελένη Αθανασόπουλου όλο αυτό το διάστημα αναφερόταν στην αποτρόπαιη πράξη του συγκεκριμένο σκηνοθέτη χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Έπειτα από την αποκάλυψη του ονόματος του από τον ίδιο αλλά και την παραίτησή του από την σειρά, η ηθοποιός απέφευγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Η ίδια ωστόσο επικοινώνησε με την εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου αποκαλύφθηκε ότι: «Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και αυτό που μας είπε είναι ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναμένει να βρεθεί σήμερα κιόλας με τον δικηγόρο της».

Ο Κώστας Κωστόπουλος μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα επιμένει πως όσα κατήγγειλε η ηθοποιός είναι δεν είναι αληθή και πώς θα προβεί στη νομική οδό κάνοντας μήνυση στην καταγγέλλουσα.

«Προφανώς ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει και θα κινήσει τη διαδικασία μέσω του δικηγόρου του και θα κάνει μήνυση στην Έλενα Αθανασοπούλου! Μάλιστα, μου είπε ότι δεν γνωρίζει αν η κυρία Έλενα Αθανασοπούλου έχει πάει την εισαγγελία και έχει κάνει μήνυση. Δεν με έχουν καλέσει από την εισαγγελία, δεν μου έχει κάνει μήνυση, δεν μου έχει σταλεί κάποιο έγγραφο», αποκάλυψε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This