Συγκινεί η αδερφή του Mad Clip: «Ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης με 100 κιλά προσωπικότητα»

Must Read

Μετά από την τεράστια επιτυχία που έκανε το τραγούδι που έβγαλε, η Άσπα, η αδερφή του Mad Clip, σπάει τη σιωπή της και μιλάει τόσο για το ξεκίνημά της στο τραγούδι, όσο και για τον αδικοχαμένο trapper.

«Το νέο μου τραγούδι, δεν περίμενα ότι θα πάει πολύ καλά και το αγάπησε ο κόσμος. Πήρα απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι μετά από κάποια γεγονότα που μου έδειξαν ότι η ζωή είναι μικρή» ανέφερε για το ξεκίνημά της.

Όπως είπε, θέλει να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι που είχε πει με τον αδερφό της. «Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να το κυνηγήσω, πίστευε σε μένα. Θέλω να τον κάνω περήφανο όπως έκανε εκείνος με την πορεία του», είπε και συμπλήρωσε: «Ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης με 100 κιλά προσωπικότητα. Στη ζωή συμβαίνουν απρόσμενα γεγονότα και σε ωθούν να κυνηγήσεις τα όνειρά σου μέχρι το τέλος. Ο Παναγιώτης μου έλεγε: ”νιώθεις σταρ; Πρέπει να νιώθεις σταρ!”.

Τέλος, η Άσπα είπε: «Θυμάμαι ότα έκανε τα πρώτα του live, ήταν απίστευτο πράγμα από την πρώτη του εμφάνιση και όλα όσα πέτυχε. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι ειμαι η αδερφή του Mad Clip. Είμαι πολύ περήφανη που είναι αδερφός μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This