Η Queen Dina γιόρτασε τα 31 της με ταξιδάκι στην… Πόλη του Φωτός!

Must Read

Όχι πως χρειαζόταν αφορμή για να ταξιδέψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (που τους τελευταίους μήνες είναι μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι), αλλά αυτή τη φορά είχε έναν πολύ καλό λόγο

Η παρουσιάστρια που φέτος έμεινε χωρίς εκπομπή, έγινε 31 χρόνων και ούσα ελεύθερη υποχρεώσεων, αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με ένα «ταξιδάκι» στο Παρίσι!

Εκεί, στην Πόλη του Φωτός, η ξανθιά Ροδίτισσα έλαμψε με την παρουσία της και απόλαυσε την κάθε στιγμή, με βόλτες δίπλα στον ποταμό Σηκουάνα και στους περίφημους κήπους του Λουξεμβούργου και wine tasting με την άγνωστη παρέα της, καθώς στις φωτογραφίες και τα Insta Stories που ανέβασε, δεν αποκάλυψε ποιος ή ποιοι τη συνοδεύουν.

Το ταξίδι της στο ρομαντικό Παρίσι είναι και ο λόγος που η εορτάζουσα είχε διοργανώσει pre-birthday party δύο ημέρες πριν από την ημέρα των γενεθλίων της, για να γιορτάσει πρώτα με τους φίλους της και ύστερα να ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This