Αποκάλυψη-σοκ από τη Δήμητρα Παπαδήμα: «Πήγε να με βιάσει για να μου δώσει έναν ρόλο»

Must Read

Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, που έχει αποδείξει στις συνεντεύξεις της ότι δεν μασά τα λόγια της, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με αποκαλυπτική διάθεση.

«Έχω δεχτεί απόπειρα βιασμού, το οποίο δεν είπα στον Γιάννη (σ.σ.: Μποσταντζόγλου). Ο άνθρωπος αυτός δεν ζει πια. Ο Γιάννης το κατάλαβε γιατί με περίμενε έξω από το σπίτι όπου πήγα για να πάρω το σενάριο… Όταν πήγαμε μετά στο σπίτι, μου λέει “τι συνέβη;” και του λέω κάτι έγινε… Μου είχαν σκίσει το πουκάμισο… Εγώ πολύ μικρή τότε» είπε η ηθοποιός και συγγραφέας, με αφορμή την ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής αν την έχει προσεγγίσει κάποιος χυδαία μόνο και μόνο για να την πάρει σε δουλειά.

Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε την Ελένη Μενεγάκη, που πριν από λίγο καιρό είχε πει στην εκπομπή της ότι πήρε τη θέση της ηθοποιού στο Mega. «Ήμουν με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, τον οποίο λατρεύω, και κάθε φορά έλεγε στην εκπομπή “γεια σας, έχουμε στην εκπομπή την πανέμορφη Δήμητρα Παπαδήμα”. Στο τέλος της εκπομπής τού έλεγα να μην το λέει αυτό. Μου λέει “Είσαι κομπλεξική;”, του λέω “Ναι, είμαι κομπλεξική, δεν θέλω να λες πανέμορφη”. Παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά τον Καλημέρη, τον φίλο μου, και του λέω: “Τζώνη, έτσι και με ξαναπεί πανέμορφη φεύγω από την εκπομπή”… Την επόμενη μέρα είπε και πάλι “η πανέμορφη” και τέλος! Και πήραν στη θέση μου την Ελένη Μενεγάκη» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This