Αννίτα Πάνια για το viral τραγούδι του γιου της: «Οι στίχοι τον εξέφραζαν! Έκανε μεγαλύτερη επιτυχία από τον Καρβέλα»

«Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου! Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο»

Must Read

Η Αννίτα Πάνια έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου με τον Νίκο Καρβέλα και έχοντας αποκτήσει έναν γιο έβαλε τίτλους τέλους στον γάμο της με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, και το διαζύγιο τους ήταν… βελούδινο.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής διατηρούν άψογες σχέσεις, γεγονός το οποίο συνηθίζει ο Νίκος Καρβέλας, αφού διατηρεί εδώ και χρόνια πολύ καλές φιλικές σχέσεις και με την πρώτη σύζυγό του, Άννα Βίσση.

Η σχέση που έχει κρατήσει με τις πρώην του είναι στα πρότυπα Σουηδίας αφού κι εκείνες έχουν γίνει πολύ καλές φίλες.

Η Αννίτα Πάνια μάλιστα στην πρεμιέρα της εκπομπής της είχε καλέσει την Άννα Βίσση με την οποία μοιράστηκαν τις κοινές εμπειρίες που είχαν από το Νίκο Καρβέλα. Η παρουσιάστρια του Open μάλιστα εκμυστηρεύτηκε πως η H Σοφία Καρβέλα είναι ο λόγος που έκανε παιδί μαζί του.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ» βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον πρώην σύζυγό της, στον τρόπο που την προσέγγισε, στον χωρισμό τους αλλά και στην απόφασή της να κάνει παιδί μαζί του δεδομένου πως δεν είχε σκεφτεί μέχρι τότε να γίνει μάνα.

«Ούτε εγώ περίμενα ότι θα παντρευτώ ποτέ. Στον Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους. Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού. Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας, ανθρώπους. Ο Νίκος μεγαλώνει πολύ ωραία, είναι ειλικρινής και τίμιος άνθρωπος, πάρα πολύ καλός. Ξηγιέται καλά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου την έπεσε κανονικά. Ο Καρβέλας είναι πολύ στρέιτ αγόρι, αυτό που θέλει το πάει στα ίσια, δεν το κουράζει. Με πήρε και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Δεν ήμουν πολύ δεκτική, λέω εντάξει φίλε θα τα πούμε κάποια στιγμή. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ. Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο. Χωρίζεις όταν τελειώνει ο έρωτας, το πάθος» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Ο γιος μου είναι 14 χρονών. Δεν με είχα φανταστεί να έχω μητρικό ένστικτο, βγήκε μετά μητρικό και φιλικό. Τον λατρεύω, δεν ξέρω να σου πω τίποτα άλλο. Το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Θέλαμε εμείς οι δύο να έχουμε κάνει ένα παιδί. Γενικότερα δεν είχα μητρικό φίλτρο, να βάλω ένα όριο ότι θα κάνω παιδί με κάποιον. Με τον Νίκο μου βγήκε, για αυτό και γουστάρω τον Αντρέα. Δεν είμαι καθόλου χαλαρή μητέρα, είμαι κανονικότατη!», εξομολογήθηκε για τον γιο της.

Όσον αφορά το τραγούδι του γιου της «Κολυμπάω και γ@μάω» που έχει γίνει viral, δήλωσε πως: «Παρά έγινε viral… Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του προσωπικότητα σε κάθε ηλικία και να είναι. Για αυτό βλέπεις και πολλές φορές δεν μιλάω για τον γιο μου γιατί δεν ξέρω αν και ο ίδιος θέλει. Το παιδί έβγαλε ένα τραγούδι, το οποίο είχε ανεβάσει στο Youtube πριν γίνει γνωστό και τυχαία το πήρε κάποια σελίδα και έγινε το σουξέ της εποχής. Ο τύπος όταν το έγραψε ήταν ένα ανεπιτήδευτο πλασματάκι, το οποίο ήταν στην θάλασσα και μετά το έγραψε μόνος του. Οι στίχοι τον εξέφραζαν. Και τα ανέβασε αυτά, μη γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα το πάρουν και θα γίνει όλο αυτό το πράγμα! Αν ρωτήσεις τον ίδιον δεν ήθελε να γίνει αυτό. Πάντως η μελωδία ήταν ωραία. Ο Ανδρέας με το “Κολυμπάω” έκανε μεγαλύτερη επιτυχία από τον Καρβέλα. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί με τη μουσική, θέλω να είναι ευτυχισμένος και ήρεμος» απάντησε η Αννίτα Πάνια.

Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πρώην άντρας της έγινε για τρίτη φορά πατέρας, αναφέροντας πως: «Μια χαρά νιώθω. Η έλευση ενός νέου ανθρώπου είναι μόνο για καλό. Χαίρομαι για τον Νίκο, ό,τι έρχεται από τον Νίκο και από τον Θεό όπως ένα παιδάκι, μόνο καλό μπορείς να σκεφτείς για αυτό» δήλωσε για το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This