Σουηδικό πρότυπο σχέσης – Η Αννίτα Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα βρίσκονται στην Καλαμάτα με τους νυν συντρόφους τους

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Must Read

Μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου το εκκεντρικό ζευγάρι, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο ο χωρισμός τους ήταν αν μη τι άλλο στα πρότυπα… Σουηδίας, άλλωστε ο γνωστός συνθέτης συνηθίζει να έχει άριστες σχέσεις με όλες τις πρώην του.

Το πρώην ζευγάρι έχει τόσο καλές σχέσεις που πάνε μαζί διακοπές, παρέα με τους νυν συντρόφους τους. Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στην Καλαμάτα, από όπου κατάγεται η γνωστή παρουσιάστρια, συνοδευόμενοι από τους νυν συντρόφους τους, τον Νίκο Σαμοΐλη και την Έλενα Φερεντίνου αντίστοιχα. 

Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό η Αννίτα Πάνια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει δίπλα στον Νίκο Σαμοΐλη, ο Νίκος Καρβέλας δίπλα στην αγαπημένη του Έλενα Φερεντίνου και μαζί τους ήταν ο Μπάμπης Στόκας, με τον οποίο συνεργάζεται επιχειρηματικά η Αννίτα Πάνια αλλά και ο πολύ καλός φίλος του πρώην ζευγαριού, ο ιδιοκτήτης του Politeia Tennis Club.

«Καλαμάτα με τρέλα!#kalamata» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This