Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Must Read

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την σύντροφο του Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», έδωσε τις ευχές του στον καλό φίλο και συνεργάτη του Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σύντροφο του για το μωράκι τους. Μάλιστα ο σεφ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι.

«Τον Σεπτέμβριο θα γίνει πατέρας ο Λεωνίδας! Μας το ανακοίνωσε λίγες μέρες πριν το μάθουμε όλοι. Περιμένει αγοράκι από όσο ξέρουμε. Δεν ξέρω αν έχουν σκεφτεί ακόμα όνομα, είναι πολύ νωρίς», αποκάλυψε.

Στην ερώτηση αν δέχεται συμβουλές από τον μελλοντικό μπαμπά απάντησε με χιούμορ πως: «Αν πρέπει κάποιος να δώσει σε μένα συμβουλές αυτός είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, συγνώμη κιόλας. Έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Από τον Λεωνίδα περιμένουμε;».

«Πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς. Δεν νομίζω πως θα είναι αυστηρός καθόλου, ίσα ίσα. Νοιάζεται πάρα πολύ, γενικά, για τη σύντροφο του» κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This