Eurovision 2022: Σκάνδαλο με την τραγουδίστρια των Σκοπίων! Πέταξε στο έδαφος της σημαία της χώρας της

Τι ισχυρίστηκε η τραγουδίστρια;

Must Read

Σάλος έχει προκληθεί στα Σκόπια καθώς η εκπρόσωπος τους για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, την ώρα της φωτογράφισης στο τιρκουάζ χαλί της τελετής έναρξης στο Τορίνο, πέταξε την σημαία της χώρας της.

Η Δημόσια Τηλεόραση των Σκοπίων σε ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για σκάνδαλο και ζητά από την ονομαζόμενη Andrea να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την πράξη της.

«Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας καταδικάζει έντονα την κίνηση της εκπροσώπου μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022, Andra, η οποία πέταξε στο έδαφος τη σημαία της χώρας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης στο Τορίνο. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση πίσω από αυτή τη σκανδαλώδη συμπεριφορά της εκπροσώπου μας στην Eurovision, η οποία με αυτή τη χειρονομία έδειξε ασέβεια προς το εθνικό σύμβολο, κάτι που τιμωρείται από τον νόμο.

Η MRT αναμένει από την Andrea να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για τέτοια συμπεριφορά. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την Eurovision, αν και θα ληφθεί μέριμνα να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο MRT. Σε βάρος των υπευθύνων στην αντιπροσωπεία της Βόρειας Μακεδονίας θα ληφθούν όλα τα νομικά ενδεχόμενα για αυστηρότερες κυρώσεις γι’ αυτό το σκάνδαλο».

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, τα Σκόπια θα συμμετάσχουν στον 66ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και η Andrea από την μεριά της ισχυρίστηκε πως της ζητήθηκε να αφήσει την σημαία κάτω, προκειμένου να φωτογραφηθεί χωρίς αυτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This