Ορθούλα Παπαδάκου: To πρόβλημα υγείας και η απώλεια αγαπημένου της προσώπου που της έχει στοιχήσει

Must Read

Τα γενέθλιά της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Κωνσταντίνα και η Σαμπρίνα αποφάσισε να γιορτάσει η Ορθούλα Παπαδάκου, την οποία γνωρίσαμε το 2003, μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο Survivor.

Η πρώην καλαθοσφαιρίστρια έκλεισε τα 52, ωστόσο η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραδέχτηκε πως αισθάνεται ακόμη παιδί.

Να σημειωθεί πως η πρώην αθλήτρια κατά τη διάρκεια της καριέρας της αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών στον πρόσθιο χιαστό και υποβλήθηκε σε επώδυνες επεμβάσεις, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Είμαι 52 ετών, αλλά νιώθω παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αριθμός η ηλικία. Είμαι πάρα πολύ καλά με την υγεία μου, έχω να κάνω αγωγή από το 2017, νιώθω δυνατή. Όλοι έχουμε προδοθεί κάποια στιγμή στη ζωή μας. Στα 52 μου είμαι πιο ώριμη και έχω επιλέξει τους ανθρώπους που θέλω γύρω μου. Το μονόπετρο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα. Είναι ένα δώρο από τη μαμά μου», δήλωσε μεταξύ άλλων για την πορεία της υγείας της.

Όσον αφορά τον ενδεχόμενο γάμου αλλά και την απόκτηση ενός παιδιού, δήλωσε πως: «Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές. Μετά την τελευταία φορά που χώρισα, είπα δεν είναι για εμένα ο γάμος. Είμαι καλά και δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου. Εννοείται πως έχω σκεφτεί την υιοθεσία, αλλά αν υπάρχουν ταξίδια και υποχρεώσεις είναι δύσκολο, ένα παιδί θέλει τους γονείς του. Ήμουν πάντα δυναμική. Είμαι πιο πολύ ξεροκέφαλη και είμαι ευθύς, που μπορεί να μην αρέσει στους περισσότερους».

Η Ορθούλα Παπαδάκου θεωρούνταν μία από τις πιο δυναμικές παίκτριες του reality επιβίωσης. Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει το έπαθλο, έφτασε όμως μέχρι την τρίτη θέση. Νικήτρια αναδείχθηκε η πολύ καλή της φίλη Ευαγγελία Δερμετζόγλου με την οποία μάλιστα μοιράστηκε και το έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Αναφορικά με την συμμετοχή της στο σκληρό reality αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την αναγνωσιμότητα, αποκάλυψε πως: «Είχα μπει στο πρώτο Survivor, αλλά δεν είχα σκοπό να καθίσω. Στην αρχή, όταν βγήκα από το παιχνίδι μετά από δύο μήνες, επηρεάστηκα από το χαμό που γινόταν, αλλά με προσγείωσε ο αδελφός μου».

Τέλος αναφέρθηκε στην απώλεια του ανιψιού της η οποία την έχει στιγματίσει, βοηθώντας την παράλληλα να δει την ζωή με άλλο μάτι. Ο άτυχος νέος έφυγε από την ζωή έπειτα από την πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

«Όταν έχασα τον ανιψιό μου, 27 χρονών, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Τον χάσαμε σε 6 μήνες», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This