Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου, Ντίνου Ηλιόπουλου»

«Έχω δεχθεί και άσχημη λεκτική συμπεριφορά και "πέσιμο"»

Must Read

Η Χίλντα Ηλιοπούλου είναι κόρη του δημοφιλούς κωμικού Ντίνου ηλιόπουλου. Ο αείμνηστος ηθοποιός την μύησε στην τέχνη του θεάτρου κι έτσι εκείνη ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γνωστή ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με το σπικάζ σε μεταγλωττίσεις ξένων σειρών.

Η σπουδαία ηθοποιός για πολλά χρόνια απείχε από τα τηλεοπτικά δρόμενα. Όπως εξήγησε και η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»: «Διάλεξα να μείνω έκτος τηλεόρασης και θεάτρου για να έχω χρόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου συμμετείχαν σε μεταγλωττίσεις, έκαναν φωνές βασικών ρολών». Ωστόσο έκανε ένα πολύ δυνατό comeback στις «Άγριες Μέλισσες».

Στην συνέχεια αποκάλυψε το βαρύ τίμημα που «πλήρωσε» λόγω της κληρονομιάς του ονόματος της.

«Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου, Ντίνου Ηλιόπουλου, έλεγαν “δεν είναι ο πάππους σου;”. Μαθαίνεις να το αντιμετωπίζεις, εμένα δεν μου ήταν πολύ ευχάριστο. Δεν μου άρεσε ότι ήμουν η κόρη του Ηλιόπουλου και το έλεγαν όλοι. Έμπαινα στο σχολικό και ο οδηγός καλοπροαίρετα έλεγε, χόρεψε μας σαν τον μπαμπά σου, άλλα για μένα ήταν εφιάλτης αυτό. Ένας ηθοποιός μου ούρλιαζε πως δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πάτερα μου, έχει χρησιμοποιηθεί και εναντίον μου».

«Έχω δεχθεί και άσχημη λεκτική συμπεριφορά και “πέσιμο”. Υπήρχαν δουλειές που ήταν τόσο ανάποδα και έντονα που δεν ήθελες να δώσεις, αισθανόσουν παράξενα στο χώρο, φώναζαν και μίκραιναν τόσο πολύ τον συνάδελφο», πρόσθεσε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει επισκεφθεί ψυχολόγο. «Φυσικά κι έχω πάει σε ψυχολόγο, είχα αρκετές νευρώσεις και μου ήταν απαραίτητο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This