Χάρης Ρώμας: «Πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα»

«Συμβιώνω αυτή την περίοδο»

Must Read

Τριανταοκτώ χρόνια καριέρας κλείνει ο Χάρης Ρώμας, γεγονός το οποίο αποτέλεσε να βραβευτεί με το βραβείο της ομογένειας..

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ως ηθοποιός, μίλησε ο δημιουργός πολύ σημαντικών τηλεοπτικών επιτυχιών στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος δεν τον στήριξε στην επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Παίζω από πολύ μικρός, από 20 χρόνων μπήκα στη σχολή θεάτρου, παίζω 38 χρόνια. Ανήκα στην μεγαλοαστική τάξη, ο πατέρας μου όμως ζήτησε να αποκοπώ από την οικογενειακή εστία. Πήγαινα στην ιατρική σχολή, στην δραματική και τα βράδια δούλευα ως μπάρμαν. Λίγο πριν πεθάνει μπαμπάς μου, περπατάγαμε μαζί στον δρόμο και του έλεγαν συγχαρητήρια για μένα», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στον άνθρωπο που εδώ και δέκα χρόνια, του έχει κλέψει την καρδιά.

«Τα τρία “π” δεν τα χρησιμοποιώ: το πάντα, το πρέπει, το ποτέ. Συμβιώνω αυτή την περίοδο, πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα. Μετά τα 50 βλέπω κάθε διάφορα, επιβραδύνουμε περισσότερο ψυχικά την φθορά, ο μεγαλύτερος φόβος είναι του θανάτου και λιγότερο του γήρατος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση ποιος ηθοποιός δεν θα ήθελε να λείπει από τη νέα σειρά που εtοιμάζει, αποκάλυψε: «Από τη νέα μου σειρά “Το πεφταστέρι” δεν θέλω να λείπει η Τζόυς Ευείδη, για αυτήν έγραψα τον ρόλο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This