Χάρης Ρώμας: «Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός! Επιβίωσα ολομόναχος» (video)

«Δεν είχαν έρθει να με δουν σε παράσταση. Κρατούσα μόνο ένα λουλούδι που μου είχε δώσει η αδερφή μου»

Must Read

Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας ηθοποιός που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση, καθώς οι σειρές που έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Όπως για παράδειγμα και η σειρά «Το Καφέ της Χαράς», για την οποία μάλιστα έκανε και remake το οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Για το τέλος της σειράς μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός στον Θέμη Γεωργαντά, αποκαλύπτοντας τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια.  Παράλληλα εκμυστηρεύτηκε ότι σκέφτεται να δημιουργήσει μία ταινία με εκείνον και την Ελένη Ράντου, για την οποία όμως δεν έχει συζητήσει ακόμη μαζί της.

Καταγγελίες στο χώρο του θεάματος

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο καίριο θέμα που έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ αλλά και την κοινή γνώμη και δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί περιστατικά βίας από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

«Ήταν η στιγμή της Μπεκατώρου, η οποία αποφάσισε να κάνει κάτι πάρα πολύ γενναίο και από εκεί συνέχισε η Δούκα. Από τη στιγμή που τη βασάνιζε τόσα χρόνια καλά έκανε. Έτσι ξεκίνησε με τους καλλιτέχνες. Ναι μεν κρατήθηκαν οι παρενοχλήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, πράγματα που δεν ήξερα στο μέγεθος αυτό», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «After Dark»

Δείτε επίσης: Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης καλεί αγόρια και τους λέει ν’ αυνανιστούν μπροστά του» (video)

Ο ίδιος μάλιστα είχε βρεθεί στο στόχαστρο από εφημερίδα, η οποία τον κατηγορούσε για ασελγείς πράξεις σε ανήλικα παιδιά. Ο Χάρης Ρώμας όμως το διέψευσε μέσω μιας ανάρτησης που είχε κάνει στο Facebook, ενώ σε συνέντευξή του δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου το συκοφάντησε.

«Έκανα όλη τη νόμιμη διαδικασία. Εξώδικο, μήνυση και αγωγή και θα το τραβήξω μέχρι τέλους. Δεν πρόκειται να βρουν τίποτα. Η προσωπική μου ζωή είναι διαυγής και υπέροχη. Δεν ντρέπομαι για τίποτα. Αγαπώ, είμαι ερωτευμένος», τόνισε στον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Μίλησα με τον πατέρα μου λίγο πριν πεθάνει»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, γεγονός το οποίο δεν ενέκριναν οι γονείς του. Ειδικά ο πατέρας του με τον οποίο είχε να μιλήσει πέντε χρόνια.

«Οι δικοί μου γονείς ήταν κάθετοι, μου έλεγαν αν θέλεις να γίνεις ηθοποιός γίνε μόνος σου. Δούλεψα μπάρμαν και σερβιτόρος κι επιβίωσα ολομόναχος.

Έκανα να μιλήσω με τον πατέρα μου πέντε χρόνια για να μπορέσουμε να ξαναμιλήσουμε λίγο πριν πεθάνει. Το κατάλαβε γιατί έπρεπε να αποχαιρετιστούμε. Δούλευα σε μπαρ και κοιμάμαι μέχρι σήμερα μόνο 4 ώρες την ημέρα.

Δείτε επίσης: Χάρης Ρώμας: «Είχα να δω το πατέρα μου 5 χρόνια και λίγο πριν πεθάνει άκουσα την φωνή του και κατάλαβα ότι μπορεί να τον χάσω» (video)

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θυμάται ότι όταν έπαιξα στην Πορνογραφία του σπουδαίου Μάνου Χατζηδάκι, δεν ήρθαν να με δουν.

Έβγαιναν όλοι οι πρωταγωνιστές από το θέατρο με παρέες, φίλους, γονείς και δεσμούς στην πρεμιέρα κι εγώ ένα παιδί 24 χρονών με ένα λουλούδι που μου είχε στείλει η αδερφή μου, με ένα τριαντάφυλλο.

Με ρώτησαν αν περιμένω κάποιον κι είπα όχι αλλά μου έστειλε αυτό το λουλούδι η αδερφή μου. Συγκινούμαι. Από τις συγκινήσεις κι από τον πόνο γεννιέται η τέχνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This