Χάρης Ρώμας: «Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος! Θα κινηθώ νομικά» (video)

Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας για τον δημοσιογράφο που «λασπολόγησε εις βάρος του»!

Must Read

Μετά τον καταιγισμό καταγγελιών από ηθοποιούς αλλά και από άσημους που έχουν υποστεί κάποια μορφή κακοποίησης η σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους θεάτρου στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Χάρης Ρώμας.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είδε το όνομά του σε εξώφυλλο εφημερίδας να τον κατηγορεί για ασελγείς πράξεις σε ανήλικα παιδιά. Ο ίδιος διέψευσε αυτές τις κακόβουλες φήμες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Ευτυχείτε» για το εν λόγω περιστατικό εκφράζοντας την έντονη ενόχληση του και αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου το συκοφάντησε.

«Όταν διάβασα αυτό που έγραφε ήταν σαν να ήμουν Αρειανός και να έχω κατέβει από τον Πλούτωνα, τόσο καμία σχέση δεν έχω με αυτό. Θα κληθεί να τα αποδείξει αυτά, αλλά δεν μπορεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Παριστάνει τον Ρομπέν των Δασών και κάποιοι αφελείς νομίζουν ότι βάλλει και εναντίον του συστήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί αλλά μέχρι τότε κονομάει στην πλάτη μου.

Ναι μεν είναι ο τελευταίος των τελευταίων, έτσι μου γράφουν, είναι ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ αλλά από την άλλη κάτι μένει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά. Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, αν μπορέσει να βρει κάτι, εγώ θα παραιτηθώ και όλα, και να μπω και φυλακή, αλλά επειδή δεν θα βρει τίποτα και δυστυχώς επειδή η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί απόλυτα σωστά, δεν μπορώ να τον κλείσω και εγώ στη φυλακή, γιατί εκεί του πρέπει να είναι μέσα, χωμένος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This