Ο Χάρης Ρώμας διαψεύδει τις «δήθεν αποκαλύψεις του πιο σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του»

«Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας δεν πρέπει επιτέλους να σπάσει; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!»

Must Read

Έξαλλος έγινε ο Χάρης Ρώμας με τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται σε περιστατικά παρόμοια με αυτά που καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα από τους συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής ο γνωστός ηθοποιός είδε το όνομά του σε εξώφυλλο εφημερίδας, το οποίο τον κατηγορούσε για ασελγείς πράξεις σε ανήλικα παιδιά.

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τονίζοντας ότι «πρέπει να σπάσει το απόστημα της ρυπαρογραφίας», ενώ χαρακτήρισε τον άνθρωπο πίσω από την εφημερίδα ως τον «πιο σιχαμερό Ελληνα λασπολόγο στην ρυπαροφυλλάδα του».

«Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιο σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του;

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιος είναι αυτός; Είναι το ανιψάκι και βαφτιστήρι της πιο στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των “υγειών” Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μια λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This