Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης καλεί αγόρια και τους λέει ν’ αυνανιστούν μπροστά του» (video)

Ξέσπασε ο αγαπημένος ηθοποιός! «Έχω μια ανιψιά, δεν θα το επιτρέψω!»

Must Read

Καταπέλτης ο Χάρης Ρώμας για τον κυκεώνα καταγγελιών που αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και χρήση βίας στον χώρο των καλλιτεχνών.

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τα περιστατικά που αποτελούν απόστημα στον τομέα της τέχνης, ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι τα στόματα πρέπει να ανοίξουν και θύτες να τιμωρηθούν. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε ότι o Απόστολος Καμιτσάκης του αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο σκηνοθέτη που κατήγγειλαν ανοιχτά οι Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Νιάρος και Ερρίκος Μηλιάρης.

«Υπάρχει ένα τρίτος σκηνοθέτης, τον οποίο εγώ δεν τον γνωρίζω, ο οποίος καλεί διάφορα αγόρια και τους λέει ότι για να απελευθερωθείς πρέπει να γυμνωθείς, να αυνανιστείς ενώπιόν μου και έλεγα κι εγώ ποιος είναι αυτός και τι έργο έχει να επιδείξει. Ξαφνικά ο Απόστολος ο Καμιτσάκης, που κάνει τον παπά στο σήριαλ πετάχτηκε και μου είπε με έχει φωνάξει κι εμένα σε οντισιόν και μου ζήτησε αυτά. Σίγουρα υπάρχει μια φοβερή αλήθεια πίσω από αυτές τις καταγγελίες» σχολίασε ο Χάρης Ρώμας.

«Η Λάμπρη ήταν στον θίασο μου και μου το είχε πει»

Μιλώντας για την καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη για τον Kώστα Σπυρόπουλο, ο Χάρης Ρώμας υποστήριξε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο: «Θα ξαναπώ ότι δικαστές δεν είμαστε, όμως εδώ υπάρχουν όρια. Η ίδια η ζωή σου δίνει τις απαντήσεις. Όταν υπάρχει σωρεία περιπτώσεων που βγαίνει η μία μετά την άλλη, ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να σκέφτεται πως εδώ κάτι συμβαίνει. Δεν μιλάμε για μία… Μιλάμε για δεκαπέντε, μιλάμε για δεκαεφτά. Είναι τυχαίο; Εμείς ξέραμε κάποια πράγματα. Η Λάμπρη ήταν στον θίασο μου και μου το είχε πει. […] Η Αγγελική μου έλεγε ότι φοβάται μην την κοροϊδεύουν. Τώρα που είναι ένα κύμα, τώρα που είναι η καβάλα στο κύμα όλες και όχι σε ένας μικρός παφλασμός, τώρα είναι η στιγμή! Και καλά κάνουν και βγαίνουν και καταγγέλλουν. Σίγουρα πρέπει να γίνει διαχωρισμός και αξιολόγηση. Μιλάμε για διασταυρωμένες καταστάσεις, μιλάμε για κατ’ επανάληψη καταστάσεις. Σίγουρα ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ήδη αυτοί οι άνθρωποι βιώνουν ένα διασυρμό και κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά στην ηλικία αυτών των ανθρώπων που κακοποιηθήκανε, που τους κατηγορούν. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό;» δήλωσε ο ηθοποιός και σεναριογράγος.

https://www.youtube.com/watch?v=KPCDJkeFV5Y

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This