Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Μετά από 4 γάμους που έχω κάνει, δεν θα έλεγα όχι για έναν ακόμη γάμο»

Must Read

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε στο peak της καριέρας του με την συμμετοχή του στην σειρά «Ψίθυροι καρδιάς». Η επιτυχία όμως που γνώρισε από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 τον οδήγησε στην απομόνωση. Έτσι λοιπόν απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για 6 μήνες επειδή όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, κουράστηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξήγησε τους λόγους που παρέμεινε ταπεινός και δεν πήραν «τα μυαλά του αέρα» λόγω της αναγνωσιμότητάς του.

«Οι στιγμιαίες επάρσεις είναι για τους καραγκιοζαρέους. Το πιο δύσκολο επάγγελμα, που έχει τεράστια ευθύνη, είναι αυτό του καπετάνιου που ασκώ τα τελευταία χρόνια», είπε αναφερόμενος στη νέα του ασχολία.

Όσον αφορά την απόφασή του να συμμετέχει στην «Φάρμα», δήλωσε πως: «Σαφώς και πας σε ένα reality καθαρά για τα χρήματα. Εγώ πήγα γιατί ήταν πολύ “εντάξει”».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο γνωστός ηθοποιός έχει στο βιογραφικό του ήδη 4 γάμους ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Κατερίνα Καλκανά.

«Οι γυναίκες έπαιξαν μεγάλο ρολό στη ζωή μου και ανοδικό και καθοδικό. Είμαι πολύ καλά και ευτυχής με την σύντροφο μου, την Κατερίνα. Μετά από 4 γάμους που έχω κάνει, δεν θα έλεγα όχι για έναν γάμο με την Κατερίνα», είπε για το ενδεχόμενου ενός πέμπτου γάμου.

Πριν λίγους μήνες ο Μιχάλης Ιατρόπουλος παραλίγο να «χάσει» το 17χρονο γιο του σε τροχαίο ατύχημα. Για την περιπέτεια που είχε ο γιος του δήλωσε πως: «Ο γιος μου είχε ένα σοβαρό ατύχημα, είμαι σοκαρισμένος, ευχαριστώ τον Θεό την Παναγία και όλους τους Αγίους. Είναι στην αποκατάσταση. Ο χαμός του πάτερα μου και της μητέρας μου ήταν η πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This