Η Σάρα Τσέχου μιλά για το ατύχημα που την έβγαλε εκτός GNTM! (video)

Must Read

Ένα «στραβοπάτημα» ήταν αρκετό να της κοστίσει τη συμμετοχή της στη συνέχεια του «Greece’s Next Top Model»!

Για την Σάρα Τσέχου, ο λόγος, την άτυχη υποψήφια που έπεσε και χτύπησε άσχημα κατά τη διάρκεια της φαντασμαγορικής πασαρέλας που είχε στηθεί μετά την πρώτη ημέρα του boot camp του δημοφιλούς reality μόδας.

Η 19χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή η «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία της, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Μου βγήκε η επιγονατίδα, γι’ αυτό έπεσα», είπε αρχικά, για να συνεχίσει εξηγώντας αναλυτικά τι της συνέβη. «Δεν περίμενα ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Τη στιγμή που έκανα την τελική πόζα και πήγα να γυρίσω, μου βγήκε η επιγονατίδα και έπεσα κάτω. Πονούσα πάρα πολύ, αλλά εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν το πού έχω φτάσει. Αυτό που έγινε με έκανε πιο δυνατή και θέλω να προχωρήσω δυναμικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This