Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: «Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του»

«Σιγά μην έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους»

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχει συμμετάσχει όχι μία αλλά δύο φορές στην Eurovision. H πρώτη ήταν το 1996 όταν εκπροσώπησε την Κύπρο με το τραγούδι “Μόνο Για Μας” τερματίζοντας στην 9η θέση ενώ το 2002 ξαναδιαγωνίστηκε τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό ως μέλος των One αυτή τη φορά με το τραγούδι “Gimme” που έφτασε την 6η θέση.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αδιαμφισβήτητα εμπειρία σχετικά με τον μουσικό διαγωνισμό και με αφορμή τον 66ο Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που διεξάγεται στην Ιταλία, κλήθηκε να πει την άποψή του για τον συγκεκριμένο θεσμό εκτιμώντας πως: «Στην Ελλάδα υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός για τη Eurovision. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Σε καμία χώρα της Ευρώπης όποιος αντέχει και μπορεί να πάει του επιτρέπεται, στην Ελλάδα όχι. Αυτός ο ηλικιακός ιός έχει πιάσει και την ΕΡΤ».

Όσον αφορά την δήλωση του Γιώργου Θεοφάνους περί περιορισμένων δυνατοτήτων του συγκροτήματος One, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θεωρεί πως η άποψη του κόσμου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την δική του.

«Θα ασχοληθώ με τη γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους αν οι ONE που αυτός διάλεξε, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων; Όχι, δε θα το κάνω. Νομίζω είναι μόνος του εναντίον εκατομμυρίων που έκαναν τους ONE τόσο δημοφιλής και ακόμα τους αγαπάνε. Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του. Το θεωρώ πολύ άστοχο και αν κρίνω από μένα, δεν είμαι περιορισμένων δυνατοτήτων ούτε κανένα από τα παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ο εν λόγω στιχουργός μάλιστα ισχυρίστηκε πως ήταν απόφαση του τραγουδιστή να ακολουθήσει solo καριέρα «χαντακώνοντας» τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

«Γιατί να επικοινωνήσω μαζί του; Θα πάρω κάποια άδεια ή είναι ο Άρειος Πάγος και θα δώσει κάποια απόφαση; Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι.

Σιγά μη με παρότρυνε ο Γιώργος Θεοφάνους να κάνω σόλο καριέρα και σιγά μην έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος δούλεψε μαζί μου πριν από τρία χρόνια και μάλιστα πολύ επιτυχημένα», απάντησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This