«Αχ μωρό μου»: Το νέο τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που θα κάνει όλες τις «ελαφίνες» να λικνιστούν σε ξέφρενους ρυθμούς

Must Read

Ο Λευτέρης Πανταζής μετράει 43 χρόνια καριέρας στον καλλιτεχνικό χώρο και θεωρείται ένα από τα εμπορικά ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού μέχρι και σήμερα.

Ο αγαπημένος Λε-Πα αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του αφού πριν μία εβδομάδα ξεκίνησε τις live εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Barbarella» της Θεσσαλονίκης μαζί με την Δέσποινα Βανδή, ενώ σήμερα κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Αχ, μωρό μου».

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής ανήκει πλέον στην οικογένεια της Panik Records οπότε η επιτυχία θεωρείται δεδομένη. Την μουσική του νέου του τραγουδιού επιμελήθηκε Βασίλης Κουμεντάκος αλλά και ο ίδιος και τους στίχους έγραψε ο Γιάννης Ναρσί Αττάρι! Στο τραγούδι συμμετέχει και ραπάρει ο διάσημος Αιγύπτιος ράπερ Αyman, o οποίος υπογράφει και τους αραβικούς στίχους του τραγουδιού, ενώ το βιντεοκλίπ υπογράφει ο σπουδαίος σκηνοθέτης Κύριλλος.

«Αχ μωρό μου» τραγουδάει ο Λε-Πα και ένα είναι σίγουρο… Οι ελαφίνες στο άκουσμά του, θα σπαρταράνε σαν το ψάρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This