Γιώργος Μαργαρίτης: Ο εθισμός στον τζόγο, το χασίς που δοκίμασε μικρός και η εξάρτηση από το αλκοόλ

«Είχα πάθος με τον τζόγο! Με ταξίδευε και με έκανε ότι ήθελε»

Must Read

Ο Γιώργος Μαργαρίτης θεωρείται από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του. Ωστόσο άργησε να εισχωρήσει στο χώρο του τραγουδιού, καθώς τον παρέσυρε το πάθος του για τα χαρτιά

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον εθισμό του στον τζόγο και τον τρόπο που κατάφερε να τον καταπολεμήσει.

«Έχω πει πολλές φορές για το πάθος που είχα με τον τζόγο. Με ταξίδευε και με έκανε ότι ήθελε. Έπαιξε ο Τάκης Ζούκας ένα ρόλο για να ξεκόψω. Μέσω του αδερφού του δώσαμε ραντεβού με τον Τάκη, το οποίο έγινε μετά από τέσσερα χρόνια. Η αιτία ήταν ο τζόγος πάλι. Δεν ήμουν συνεπής στα ραντεβού. Πολλές φορές μου έλεγαν πάμε να γνωρίσουμε τον τάδε κι έλεγα θα έρθει η ώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είχα κρυψώνες για χρήματα κι ήταν στην αρχή της Βουλιαγμένης κι η άλλη εκεί όπου ήταν το περιστατικό με τον Παναγούλη. Είδα το περιστατικό επειδή πήγαινα να πάρω χρήματα για τον τζόγο», πρόσθεσε.

Εκτός όμως από τον τζόγο είχε ακόμη μία εξάρτηση: «Είναι ανάλογα τους οργανισμούς. Εμείς είχαμε μόνο το χασίς και το ποτό. Είναι να μην το βάλεις στο στόμα το χασίς. Εγώ το έβαλα πολύ μικρός. Δεν είχα θέμα και το έκοψα. Αλλά τσιγάρο έκανα 40 χρόνια. Το ποτό κράτησε 40 χρόνια. Δεν μου άρεσε η φωνή μου. Όλα αυτά τα ποτά άρχισαν να ξεραίνουν τον λαιμό μου και τα τύμπανά μου δεν άκουγαν καλά. Και το έκοψα. Δεν χρειάζεται το ποτό», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This