Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Ενα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούριο σύντροφο, που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει. Ετσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για έναν αληθινό σύντροφο δεν χάθηκε, απλώς δεν είχατε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να εκφραστείτε. Η διάθεσή σας για επέκταση δεν θα περιοριστεί μόνο στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, καθώς -όπως πιστεύετε- η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Η οργάνωση της σκέψης και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο θα επιτρέψουν την επιτυχία. Ομως, παρά την καλή επικοινωνία σας, θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού θα εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια, που θα απαιτούν από εσάς λύσεις. Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή οικονομική διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν και δεν είστε σε πολύ καλή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και η βοήθεια να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Διατηρήστε έως το τέλος του μήνα ακμαίο το ηθικό σας και καλή την υγεία σας. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας επικοινωνώντας επί της ουσίας και μαθαίνοντας να αποφεύγετε τους άχρηστους πλεονασμούς, που οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Απολαύστε την εκτίμηση και τον θαυμασμό του συντρόφου σας, αφού τα χρέη του παρελθόντος δεν θα επιδράσουν τόσο καθοριστικά στις προσωρινές κρίσεις και αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να διαχωρίζετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς σας από την αγάπη από συνήθεια. Ξεχάστε την ιδέα ότι τα ξέρετε όλα και ακούστε τη γνώμη ή τις προτάσεις άλλων ανθρώπων. Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, ώστε να μην ξεφεύγετε από την ουσία. Θα γεμίσετε διλήμματα, αλλά μη διστάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δεν διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις.

ΛΕΩΝ: Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας, ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχθείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις οι οποίες μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας. Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, ώστε να μην παρασυρθείτε από κάποιες δελεαστικές προτάσεις. Προβάλλετε τις ικανότητές σας και προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας, αποφεύγοντας κάθε είδους συμβιβασμό. Αν και θα έχετε να κάνετε πολλά, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η φαντασία σας θα είναι πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη. Μη διαφωνήσετε με τους φίλους σας, γιατί ακόμα και αν υπάρχει μια δόση αλήθειας, εσείς μάλλον θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε και να διογκώνετε τα προβλήματα. Οπότε δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Καλό είναι το να θέλετε να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας σας, αλλά με το να διατηρείτε αποστάσεις δεν θα το καταφέρετε. Πρέπει να αφήσετε το συναίσθημα να λειτουργήσει καταλυτικά μέσα σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ζητήστε έστω και εκ των υστέρων «συγγνώμη» από τον σύντροφό σας που τον απομονώσατε, για να καταλάβει πως εκτιμάτε την προσφορά και την ανεκτικότητά του. Η στροφή σας αυτή θα βελτιώσει αισθητά τη σχέση σας. Ανταλλάξτε απόψεις και αποκομίστε ωραίες εντυπώσεις από αυτήν την ψυχική ανταλλαγή. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στις προσωπικές σας στιγμές, που θα είναι πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αναγκαστείτε να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά θέματα, που θα αφορούν την κοινή πολιτική που θα κρατήσετε σε οικογενειακά ζητήματα. Οι αδέσμευτοι, πιο ώριμοι πλέον, θα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Οι ερωτικές πολιορκίες που θα έχετε θα είναι αξιοσημείωτες και, παρόλο που θα είστε αρκετά παιχνιδιάρικοι, παράλληλα θα είστε ντροπαλοί και δεν θα ενδώσετε εύκολα. Ομως, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τη φιλαρέσκειά σας και στην πορεία θα αποφασίσετε εάν μέσα στα τόσα φλερτ και στη διαθεσιμότητα που υπάρχει, θα βρείτε κάτι που θα σας συγκινήσει περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ένταση δεν σας ωφελεί και γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να αποκτάτε την ισορροπία σας, όταν αυτή χάνεται. Εάν αναζητάτε καινούργιους τρόπους να ανακτήσετε την καλή σας φόρμα, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα. Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα φανούν χρήσιμες και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η προσωπική σας γοητεία θα παίξει κι αυτήν τον ρόλο της στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη μιας αμοιβαίας προσέγγισης, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τον ρόλο που σας ταιριάζει, αλλά και τον ρόλο που παίζει ο καθένας με εσάς. Η φιλική οικειότητα που θα έχετε με κάποιους θα βοηθήσει τόσο στην εμπιστοσύνη όσο και στην κατανόηση. Βέβαια, μπορεί οι επαφές σας να καλυτερεύουν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε υπερβολές. Απερισκεψίες ή κακοπροαίρετα σχόλια θα μπορούσαν εύκολα να διαταράξουν την ισορροπία στις σχέσεις σας, οπότε μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για μία σχέση, γιατί η πείρα των τελευταίων ημερών θα σας δείξει πως, όσο γοητευτικοί και να είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια. Ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά ακόμα και να το βρίσκατε, δεν θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή όπου τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματά σας για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από τον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δεν θα το καταφέρνετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις. Ομως, μη χρησιμοποιήσετε τον φόβο της απόρριψής σας ως προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This