Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ανδρομάχη: «Το θεώρησα πολύ άκομψο το να επιμένουμε να μάθουμε αν είχε τις δύσκολες μέρες»

Must Read

Η Ανδρομάχη που εκπροσωπούσε την Κύπρο στην Eurovision, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού και σύμφωνα με τον Ανδρέα μικρούτσικο, ο λόγος ήταν τα στοναρίσματα που έκανε η νεαρή ερμηνεύτρια, τα οποία μπορεί να οφείλονται στο γεγονός ότι μπορεί να βρίσκονταν στις δύσκολες μέρες της.

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η τραγουδίστρια στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίες την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποσπάσουν τις αποκλειστικές της δηλώσεις.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε. Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αν δεν ανέβεις σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα», είπε αρχικά ενώ όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια τα οποία δέχτηκε για την εμφάνισή της στον δεύτερο ημιτελικό, δήλωσε πως: «Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνουν γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψιν. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μου».

Στην ερώτηση αν είχε περίοδο, απάντησε: «Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό»

Δείτε επίσης: Ανδρομάχη για τον αποκλεισμό της από την Eurovision: «Ο πρώτος ημιτελικός δεν είχε τόσες δυνατές συμμετοχές»

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει πως δεν θα έπρεπε να ειπωθεί αυτή η ερώτηση.

 

«Το θεώρησα πολύ άκομψο το να επιμένουμε να μάθουμε αν φορούσε εσώρουχο, αν είχε τις δύσκολες μέρες, σε ποια μέρα του κύκλου ήταν. Μπράβο σε αυτό το κοριτσάκι που παρά την απειρία της αντιπαρήλθε χαμογελαστά και δεν κόμπλαρε. Τώρα στο αεροδρόμιο με 20 μικρόφωνα να τη ρωτάνε αν είχε περίοδο…», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This