Eurovision – Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραύνωσε την Ανδρομάχη: «Εκείνος ο αμανές, μας σκότωσε τα αυτιά»

Must Read

Αρκετά αυστηρός είναι με την κριτική του ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τη φετινή Eurovision. Σχολιάζοντας τους δύο ημιτελικούς, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στην ελληνική συμμετοχή, τονίζοντας πως η Αμάντα, η οποία πέρασε στον τελικό του 66ο διαγωνισμού της Eurovision, έκανε κάποια στοναρίσματα, ενώ φαίνεται να μην ξετρελάθηκε και με την παρουσίαση του τραγουδιού.

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού…. Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια. Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ακόμη όμως πιο σκληρή κριτική άσκησε για την συμμετοχή της Κύπρου με την Ανδρομάχη, που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν φάλτση

«Η Ανδρομάχη είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά η φωνή παίζει το δεσπόζοντα ρόλο, το τραγούδι, η ερμηνεία. Χθες της έκανα ερώτηση αν ακούει καλά γιατί άκουσα μερικά στοναρισματάκια. Το είπα διακριτικά, δεν ήταν στοναρισματάκια, ήταν πολλά και πολλές φορές είναι αυτό που λέμε ότι φαλτσάρει», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη! Στο τέλος έφτασε να είναι στο φάλτσο. Εκείνος ο αμανές, μας σκότωσε τα αυτιά. Όταν το άκουσα είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This