Ξύλο, μηνύσεις, καταδίκες και στο τέλος… λαμπερός γάμος!

Must Read

Από τις άγριες διαμάχες στις δικαστικές αίθουσες και τις βαριές αλληλοκατηγορίες που περιελάμβαναν ακόμη και σοδομισμό με μπουκάλι (!), θα βρεθούν στα σκαλιά του δημαρχείου σε λίγες μέρες η Ελληνολιβανέζα σεξοβόμβα Ειρήνη Λύρη και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Νικόλαος Χ., οι οποίοι αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η εκρηκτική σχέση τους έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από… σαράντα κύματα, με πιο πρόσφατο επεισόδιο την πτώση του 39χρονου από το μπαλκόνι του σπιτιού τους έπειτα από καβγά τον περασμένο Μάρτιο. Όμως το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αφήσει πλέον πίσω του τις διενέξεις του παρελθόντος. Αυτό επιβεβαιώνει η αναγγελία γάμου που έβαλαν χθες στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» και αναφέρει ότι «ο Νικόλαος Χ. (…) και η Ειρήνη Λύρη (…) πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις το Δημαρχείον Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης»!

Πριν από μόλις έξι μήνες η 32χρονη καλλονή είχε οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του συντρόφου της! Τότε ο ξενοδόχος είχε βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του πολυτελούς διαμερίσματος της Βούλας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το πρωτοσέλιδο της «Espresso» στις 27/3/2019

Ελεύθερη με όρους

Η ίδια στην απολογία της είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι είχε σπρώξει τον σύντροφό της και είχε αφεθεί ελεύθερη με όρους.

Η μελαχρινή διερμηνέας είχε αποδώσει τη βουτιά στο κενό του άτυχου ξενοδόχου στην κατανάλωση αλκοόλ, ενώ είχε ισχυριστεί ότι την ώρα της πτώσης βρισκόταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και είχε… κλειδώσει τον σύντροφό της στη βεράντα έπειτα από καβγά, καθώς φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα!

«Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από εμένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή!» φέρεται ότι υποστήριξε στην απολογία της, ενώ είχε ευχηθεί ο 39χρονος να γίνει γρήγορα καλά.

«Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα» είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους, με την ευχή της να βγαίνει αληθινή αφού ο 39χρονος φέρεται ότι επιβεβαίωσε πως δεν τον έσπρωξε εκείνη.

Όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που το θερμόαιμο ζευγάρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Τον Μάρτιο του 2018 αστυνομικοί είχαν φτάσει στο διαμέρισμα της Γλυφάδας όπου διέμενε τότε το ζευγάρι και είχαν βρει την καλλίγραμμη Ελληνολιβανέζα να ωρύεται πως ο σύντροφός της τής επιτέθηκε και τη… σοδόμισε!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο επιχειρηματίας τη χτύπησε επανειλημμένα στον λαιμό, στο κεφάλι, στα χέρια και τα πλευρά και, αφού τη… δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της, στη συνέχεια έβαλε με τη βία και παρά τη θέλησή της ερωτικά βοηθήματα και ένα… μπουκάλι στο αιδοίο και στον πρωκτό της!

Από την πλευρά του ο 39χρονος επιχειρηματίας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της και πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας την εντυπωσιακή μελαχρινή για χρήση ναρκωτικών, για απειλή με μαχαίρι και για κλοπή 78.000 δολαρίων, καθώς και τριών επιταγών ύψους 9.500 ευρώ καθεμία!

Ενώπιον του ανακριτή, ωστόσο, το ζευγάρι ανακάλεσε τις βαριές αλληλοκατηγορίες αποδίδοντάς τες σε… παρεξήγηση που προκλήθηκε στο πλαίσιο μιας έντονης ερωτικής συνεύρεσης! Η υπόθεση έκλεισε τον Σεπτέμβριο του 2018 με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με τους δικαστές να αποφαίνονται να μη γίνει κατηγορία σε βάρος τους.

Η εκρηκτική Ελληνολιβανέζα Ειρήνη Λύρη

«Βρέθηκε στο κενό λόγω ατυχήματος» λέει ο δικηγόρος Νουλέζας

«Η κατάθεση του Νικόλαου Χ. που έπεσε από τον 3ο όροφο της οικοδομής όπου διέμενε με την Ειρήνη Λύρη επιβεβαιώνει απόλυτα τον αυτοτελή υπερασπιστικό ισχυρισμό μας ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως εγκληματική ενέργεια, είτε με δόλο είτε λόγω ενσυνείδητης αμέλειας της εντολέως μου» δήλωσε στην «Espresso» ο συνήγορος της Ελληνολιβανέζας καλλονής Βασίλης Νουλέζας.

«Η άποψή μου είναι ότι ο παθών στην προσπάθειά του να αποφύγει ενδεχόμενη σύλληψή του από την Αστυνομία, η οποία είχε κληθεί εξαιτίας της μεταξύ τους διένεξης, λόγω ατυχήματος βρέθηκε στο κενό» εξήγησε ο δικηγόρος και πρόσθεσε πως η κατάσταση της υγείας του ξενοδόχου έχει βελτιωθεί σημαντικά. Μάλιστα ο δικηγόρος, χωρίς να είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την είδηση του επικείμενου γάμου, τόνισε ότι πρόθεση της υπεράσπισης είναι να ζητήσει την έκδοση απαλλακτικού βουλεύματος.

Σε κάθε περίπτωση, εκτίμησε ο κ. Νουλέζας, «με βάση το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας, ακόμα κι αν η υπόθεση οδηγηθεί στο ακροατήριο, το δικαστήριο θα οδηγηθεί σε απαλλακτική κρίση».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This