Ρένος Χαραλαμπίδης για τον χαμό της Ελευθερίας Βιδάκη: «Έκανε το απονενοημένο διάβημα σε μια κρίση λοχείας»

«Μ΄αρέσει να παρατηρώ τον εαυτό μου ως βλάκα και όχι ως έξυπνο»

Must Read

Ένας από τους χαρακτηριστικούς ρόλους του Ρένου Χαραλαμπίδη είναι αδιαμφισβήτητα εκείνος του Θανάση Καλημέρη στην πολύ πετυχημένη σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα». Μία από τις συμπρωταγωνίστριες του στην εν λόγω τηλεοπτική σειρά ήταν και η Ελευθερία Βιδάκη.

Η αείμνηστη ηθοποιός έβαλε τέλος στη ζωή της έπειτα από τη γέννηση του γιου της, καθώς έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη. Έτσι λοιπόν, πριν από 18 χρόνια, η πολύ ταλαντούχα ηθοποιός έπεσε από το παράθυρο του κλιμακοστασίου του τετάρτου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Αγία Παρασκευή, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.


Για την απώλεια της συναδέλφου του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερά της εκπομπής «Happy day», αποκαλύπτοντας τον τρόπο που το διαχειρίστηκε.

«Είχαμε την ατυχία να χάσουμε με αυτοχειρία τη φίλη μας και συνάδελφο Ελευθερία Βιδάκη, σχεδόν πριν από 20 χρόνια. Αυτό ήταν μια δραματική στιγμή, η οποία όμως τακτοποιήθηκε μέσα μου μέσα στα χρόνια.

Και κάθε φορά που βλέπω επαναλήψεις από το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” έχει φύγει πια η θλίψη και έχει έρθει ο θαυμασμός για το ταλέντο της Ελευθερίας. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα να καταλάβω τι συνέβη με την Ελευθερία.

Η Ελευθερία έκανε το απονενοημένο διάβημα σε μια κρίση λοχείας. Δυσκολευτήκαμε να το δεχτούμε, να το πιστέψουμε και να το αποδεχτούμε. Τότε ήταν δύσκολο να βλέπω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση τι προσέχει περισσότερο σε μία γυναίκα την εξωτερική εμφάνιση την προσωπικότητα εκείνος απάντησε σημασία έχει η προσωπικότητα καθώς η ομορφιά εύκολα συνηθίζεται.

«Ζούμε σε μία σεξιστική κοινωνία στην οποία η λαγνεία προβάλλεται σαν κίνητρο για μία καλή ζωή. Η λαγνεία είναι ναρκωτικό, δεν είναι η βαθύτερη συνάντηση δύο ατόμων», συμπλήρωσε.

«Μ΄αρέσει να παρατηρώ τον εαυτό μου ως βλάκα και όχι ως έξυπνο. Με βοηθά να καταλάβω το σκοτεινό κομμάτι που είναι μέσα μου», είπε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This