Ο Παναγιώτης Τριβιζάς, ο σύντροφος της Survivor Σταυρούλας Χρυσαειδή, έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Must Read

Εκείνη τρέχει στους στίβους του «Survivor» και ο σύντροφός της βγαίνει μέσω Skype στην εκπομπή «Love it» και προαναγγέλλει γάμους και κουφέτα!

Ασυγκράτητος να πάρει με δόξα και τιμή τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, λοιπόν, είναι ο Παναγιώτης Τριβιζάς, που στην αρχή μίλησε για την απόφαση της αγαπημένης του να πάει στο reality και μετά πέρασε σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις. «Πριν φύγει για τον Αγιο Δομίνικο η Σταυρούλα, μου έλεγε ότι τα αγωνίσματα είναι εύκολα και πραγματικά φαίνεται αυτό, γιατί είναι πολύ δυνατή στους στόχους, πολύ συγκεντρωμένη και είναι πολύ ανταγωνιστικό παιδί. Η Σταυρούλα είναι όπως είναι και στην έξω ζωή. Της αρέσει να παίζει με δυνατούς παίκτες, δεν έχει κάνει κάποια προετοιμασία» είπε αρχικά ο Τριβιζάς και συνέχισε: «Όταν μου είπε ότι θα πάει στο “Survivor”, δεν με προβλημάτισε κάτι, γιατί ό,τι συμβαίνει μεταξύ μας το συζητάμε, καθένας θέλει το καλύτερο για τον άλλον και της είπα να πάει και να το ευχαριστηθεί. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δυνατή. Θεωρώ ότι, αν συνεχίσει έτσι, θα φτάσει στον τελικό».

Και μετά οι εξομολογήσεις πήγαν στα του γάμου τους. «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας για τις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο reality, όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι τη Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Υπάρχει κατανόηση, όμως, οπότε όλα καλά» ήταν τα λόγια του μελλοντικού άντρα της πρώην συμπαίκτριας της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Και μια και είπαμε Παναγιωτακοπούλου, η πρώην παίκτρια, που επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, δεν έχει συνέλθει ακόμα από την περιπέτεια υγείας της με το στομάχι της στον Αγιο Δομίνικο και συνεχίζει να παίρνει αγωγή. Το γιατρικό της όμως θα είναι ο Κώστας Πηλαδάκης και η αγκαλιά του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This