Δήμαρχος Ζωγράφου για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη: «Δεν εκδηλώθηκε κανένα ενδιαφέρον από την οικογένειά του»

«Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με όλη την οικογένεια»

Must Read

Έπειτα από 5 χρόνια απώλειας του μεγάλου κωμικού Στάθη Ψάλτη, πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, γεγονός το οποίο γνωστοποιήθηκε από την Μαρία Μπάρκουλη.

Η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, ξέσπασε μέσα από την τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, καθώς είχε προσφερθεί να αναλάβει την εκταφή του αγαπημένου ηθοποιού και τελικά έγινε, όπως όλα έδειχναν, με πρωτοβουλία του νεκροταφείου Ζωγράφου και χωρίς να έχει ενημερωθεί η οικογένειά του.

Η κόρη του αλήστου μνήμης ηθοποιού, Μαρία, ισχυρίζεται πως έμαθε για την εκταφή του πατέρα της μέσω της ανάρτησης που έκανε η Μαρία Μπάρκουλη. Όπως φαίνεται όμως ούτε ο αδερφός του ηθοποιού, Γιάννης Ρώτας, γνώριζε για το γεγονός.

Η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με τον δήμαρχο Ζωγράφου και υποστήριξε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει πολλές φορές με τα συγγενικά πρόσωπα του ηθοποιού, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

«O αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης ενταφιάστηκε στο κοιμητήριο Ζωγράφου στις 24/04/2017. Παρήλθε η ημερομηνία τριετής ταφής του στις 24/04/2019 και παρέμεινε επί πλέον δύο χρόνια χωρίς να εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον από την οικογένειά του για εκταφή, γεγονός το οποίο γνώριζαν καθώς είχαν πάρει  από την αρχή ένα χαρτάκι που έλεγε ότι σε τρία χρόνια γίνεται η εκταφή. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με όλη την οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετική δημοσίευση όμως είχε γίνει και στην ομάδα του Facebook «Μένουμε Ζωγράφου».

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά”. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι… Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν», έγραφε η ανάρτηση μέλους της ομάδας.

Η Μαρία Ψάλτη από την μεριά της, μιλώντας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, δήλωσε πως: «Κανείς δεν με αναζήτησε από τον Δήμο Ζωγράφου. Τα οστά του πατέρα μου θα πάνε στο Α’ Νεκροταφείο, εκεί που του αξίζει»

Στο πλευρό της Μαρίας Ψάλτη στέκεται και η Καίτη Φίνου, η οποία επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της κόρης του σπουδαίου ηθοποιού.

«Σταθάκο μου……

Κανείς δεν σε ξέχασε απ’ όλους όσους σ’ αγάπησαν πραγματικά.

Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ’ αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή-…..η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της “μόνο του”…….

Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε!

Όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του….

Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Άννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον, που διψούν για τέτοιες ειδήσεις……

*Όσο για μένα (επειδή τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο. Γιατί κατ’ εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών;

Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This