Τσουρός για Μπόμπα: «Από πού κι ως πού να παρουσιάσει στην τηλεόραση; Δεν είναι αυτή η δουλειά της»

«Μου ακούστηκε κάπως ότι θέλει να καταθέσει και να παρουσιάσει στην τηλεόραση ένα δικό της κόνσεπτ»

Must Read

Έτοιμη να εισβάλει στον χώρο της τηλεόρασης είναι η Χριστίνα Μπόμπα και μάλιστα με δική της ιδέα.

Η σύζυγος του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδ,η βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία της να παρουσιάζει στη μικρή οθόνη, ένα δικό της project.

Την ένσταση του εξέφρασε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξήγησε πως ο λόγος που δεν τον βρίσκει σύμφωνο αυτή η ιδέα είναι επειδή δεν είναι αυτή η δουλειά της.

Και εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς: Πόσοι απ’ όλους αυτούς που βρίσκονται στο γυαλί ασχολούνται με το αντικείμενό τους;

«Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια;

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα concept και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;», είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο J2US

Στο τελευταίο live του J2US, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή μαζί με τον παρτενέρ της...

More Articles Like This