Σοκάρει ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Εγώ και ο αδερφός μου παίζαμε με μία χειροβομβίδα, έσκασε κι εκείνος διαμελίστηκε»

Must Read

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα», όπου αναφέρθηκε στην οικογένεια του, την κόρη του, αλλά και για τον αδερφό του ο οποίος έχασε την ζωή του από χειροβομβίδα σε ηλικία μόλις έντεκα χρόνων.

«Η δουλειά μου είναι η ξεκούρασή μου, την κάνω 50 χρόνια. Η υποκριτική ήρθε τυχαία στη ζωή μου, από μια συμμαθήτριά μου που ήθελε να τη βοηθήσω. Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειάς μας. Στην τελευταία της εγκυμοσύνη η μητέρα μου γέννησε 25 Οκτωβρίου ένα κορίτσι και επειδή πονούσε, ανακάλυψε ότι είχε κι άλλο παιδί. Άφησα το πανεπιστήμιο, είχα περάσει φιλολογία και τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο», είπε για την μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο του θεάτρου αλλά και για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον χαμό του αδερφού του ο οποίο έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μίας χειροβομβίδας.

«Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδελφός μου 11, δεν ξέραμε τι είναι, τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με την αντίδραση των γονιών του όταν τους ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο, δήλωσε πως: «Ο πατέρας μου δε με είδε ποτέ στην τηλεόραση και το θέατρο, η μητέρα μου μια φορά. Ήταν για εκείνους μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες».

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά στο θέατρο, χαθήκαμε, και από το 1982 μέχρι τώρα είμαστε μαζί. Η κόρη μου, Μαριλού Κατσαφάδου, είναι ηθοποιός, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν έκπληξη για εμένα», είπε για την οικογένειά του.

«Ο χαμός του Πάνου Νάτση ήταν ένα γεγονός με το οποίο τρελάθηκα», παραδέχτηκε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This