Πέγκυ Ζήνα: «Είπα στον Γιώργο Λύρα “αν θες να χωρίσεις μόνος σου”»

«Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, "να σου πω κάτι… Δεν το έχεις"»

Must Read

Η Πέγκυ Ζήνα θεωρείται μία από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου. Το ταλέντο της στο τραγούδι φαίνεται ότι το κληρονόμησε από την μητέρα της, που ήταν εξίσου τραγουδίστρια, Στέλλα Χρυσικοπούλου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια έχει σπουδάσει πιάνο και χορό ενώ μετά το σχολείο ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο. Παράλληλα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.
Η ίδια ωστόσο δεν ήθελε να ακολουθήσει τον χώρο του τραγουδιού.

«Δεν έχω καλή άποψη για τον χώρο μας. Παρόλο που αγαπώ πολύ την τέχνη μου, νιώθω σαν κομήτης σε αυτόν τον χώρο. Δεν ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο επαγγελματικά καθόλου. Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ… Έχω ανθρώπους που τα έχω καλά μαζί τους, δεν είναι οι φίλες μου που θα τις πάρω κάθε μέρα να μιλήσω αλλά υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη», εκμυστηρεύτηκε στην Αννίτα Πάνια.

Η Πέγκυ Ζήνα στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου. Έπειτα από μια σειρά επιτυχημένης πορείας και καταξίωση στο χώρο του τραγουδιού, συμμετείχε ως κριτής στην επιτροπή του talent show The X-Factor (Ελλάδα) στο κανάλι του ΣΚΑΙ, γεγονός το οποίο μετάνιωσε.

Ωστόσο παραδέχτηκε πως την καριέρα της την οφείλει στον σύζυγό και μάνατζερ της, Γιώργο Λύρα.

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος το ήθελε περισσότερο από εμένα να πετύχω. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα. Δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δε θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο. Είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός στον χώρο…. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί…» είπε και συνέχισε:

«Το 1996 ήρθε ο Γιώργος Λύρας στη ζωή μου. Τότε ήταν μάνατζερ του Ρόκκου. Είμαστε μαζί με τον Γιώργο Λύρα, έχω βγάλει τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει δύο χρόνια και δουλεύω με τον Νότη Σφακιανάκη. Είμαστε μαζί, μένουμε πάρα πολύ γρήγορα μαζί και για τρία, τέσσερα χρόνια δεν ασχολείται καθόλου μαζί μου. Εγώ φυτοζωούσα, όχι συνέχιζα να τραγουδάω. Πάντα τραγουδούσα καλά, αλλά τότε φυτοζοούσα. Δούλευα σε πολύ ωραία σχήματα και έλεγα ωραία τα δύο, τρία τραγουδάκια μου».

«Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, “να σου πω κάτι… Δεν το έχεις! Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Είσαι και….τώρα το ανίκανη”, δεν ακούγεται πάρα πολύ ωραίο σαν λέξη. “Δεν έχεις τη δυνατότητα ούτε να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν ούτε και να αποταμιεύσεις αυτά που σου αξίζουν”», εκμυστηρεύτηκε.

 

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου. Ζούσα με τον φόβο του θανάτου από τα 12 που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον… Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό. Είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός. Είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο….

Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμασταν αρκετά μέχρι που κάποια στιγμή του είπα την ατάκα “αν θες να χωρίσεις μόνος σου” και έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε λίγο στην πλάκα τα καβγαδάκια μας», είπε για την απώλεια του πατέρα της και πως αυτό το θλιβερό γεγονός την επηρέασε στις μετέπειτα σχέσεις της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This