Μέμος Μπεγνής: «Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε άλλα κρεβάτια»

«Το ότι κόβονται από σίριαλ gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική»

Must Read

Ο Μέμος Μπεγνής έχει ενστερνιστεί τον βιγκανισμό, έτσι λοιπόν το έθιμο της χώρας μας να σφάζονται ζώα και να ξεσπά ο κόσμος στην γενική κρεατοφαγία την ημέρα του Πάσχα δεν τον βρίσκει σύμφωνο, γεγονός το οποίο εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Για το ξέσπασμα του αυτό μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και εξήγησε: «Ελπίζω να έρθει μια ημέρα που τα σφαγεία θα γίνουν μουσεία. Με τα ζώα θέλω να παίζω και όχι να τα τρώω. Έχω μπει στο βιγκανισμό τους τελευταίους μήνες. Έχω να φάω κρέας 10 χρόνια και ψάρι δύο χρόνια».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου αποκαλύπτοντας πως έχει υποστεί κι εκείνος άσχημη συμπεριφορά στον χώρος εργασίας του.

«Περίεργη συμπεριφορά, τύπου bullying, μου έτυχε στην αρχή της πορείας μου και απλά έφυγα. Λέω πάντα στα νέα παιδιά να φύγουν αν τους τύχει κάτι τέτοιο, δε φεύγουν γιατί φοβούνται, δεν ισχύει ότι δε θα βρουν άλλη δουλειά και ότι θα μπουν στη μαύρη λίστα», είπε για τον τρόπο που το διαχειρίστηκε.

«Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκησε 5-6 χρόνια. Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε άλλα κρεβάτια. Δεν μπορώ σε μια σχέση να μπαίνω στο σπίτι και να είναι εκεί, να φεύγω να είναι εκεί. Θέλω τους φίλους μου, το ταξίδι μου, τους γονείς μου, και μετά να πάω και στη συντροφικότητα», είπε στην συνέχεια.

Αναφορικά με τις σκηνές των γκέι φιλιών που έχουν κοπεί από την ελληνική τηλεόραση δήλωσε πως: «Το ότι κόβονται από σίριαλ gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του “κάνε το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This